Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 15 m² bez realitkyMírového hnutí, Praha - Háje

Mírového hnutí, Praha - Háje
Měsíční nájemné1 500 Kč


Nabízím k pronájmu široké garážové parkovací stání pro osobní automobily, v novém domu z roku 2012, chráněno dálkovým ovládáním, klidná lokalita, patro -1 bytového domu BD Koti Hájek-ulice Mírového hnutí 979/22a.

Vjezd i výjezd z podzemního parkovacího stání je na dálkové ovládání a je chráněn rolovacími vraty, stání je bez sloupů, původně zamýšleno jako stání pro invalidy. Jako jediné má přímý přístup k 230V nouzové el. zásuvce (možno například v případě nutnosti vyluxovat auto). Stání umožňuje bezproblémové otevření kufru i u vozu typu SUV. V případě Vašeho zájmu o pronájem tohoto stání mne kontaktuje na email: garazmirovehohnuti@seznam.cz . Delší pronájem stání výhodou. Cena 1500 Kč za měsíc včetně všech poplatků. Vratná kauce je jeden nájem + 1500,- Kč za dálkový ovladač. O kontakt prosím pouze přímé zájemce a to přímo na email: garazmirovehohnuti@seznam.cz, nepřeji si RK. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448621
VlastnictvíOsobní
Plocha15

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.