Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 44 m² bez realitkyZoubkova, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Zoubkova, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský kraj
Cena2 626 830 Kč

Tato nemovitost již od 11 140 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej luxusního bytu 1+kk, 1. NP, 44 m2 vč. balkonu (6m2) v novostavbě bytového domu Zoubkova se čtyřmi nadzemními a jedním podzemním podlaží s parkovacím místem a sklepní kójí na příslušném patře. Byt je orientovaný na jižní stranu s nádherným výhledem na město Brno. Dispozice bytu: předsíň s šatnou 9 m2, koupelna 5,5 m2, kuchyně 9 m2, obývací pokoj 15 m2, balkon 5 m2, sklepní kóje 2 m2. Výstavba je již zahájena, dokončená stavba bude v prosinci 2016 a kolaudace bytových jednotek se plánuje únor 2017, na jaře 2017 budou byty k nastěhování. Neplatíte žádnou provizi - přímo od majitele. Způsob financování: 150 000,- Kč blokační záloha, která je již součástí ceny, dokončeni hrubé stavby a zapsání bytu do Katastru nemovitostí 60% ceny (možnost hypotečního úvěru),40% po kolaudaci bytové jednotky.

Pozn. První úplatné nabytí vlastnického práva k dokončené jednotce v bytovém domě je osvobozena od daně z nabytí nemovitých věcí. Tzn. kupující neplatí daň 4% z nabytí nemovitostí.

Standardy v bytech:

Koupelny jsou zařízeny luxusní značkou s rodinnou tradicí Villeroy a Boch s více, jak 250 lety tradice. Pro projekt Nový Lískovec Zoubkova byly vybrány do standardu kolekce Subway 2 a Architektura. O vysoké úrovni standardu svědčí např. i to, že všechny koupelny jsou vybaveny závěsnými klozety se systémem DirectFlush, tedy bez splachovacího okraje, pro maximální hygienu a minimální spotřebu vody. Tato špičková sanita je doplněna německými bateriemi značky Hansgrohe a prostor těchto krásných koupelen je definován obklady německé keramičky Porcelaingres.

KERAMIČKA PORCELAINGRES

Porcelaingres je keramička sídlící v Německu poblíž Berlína. Zaměřuje se na výrobu exkluzivních, vysoce kvalitních slinutých dlaždic. Tyto dlaždice mají plně probarvené střepy a díky tomu mají maximální odolnost proti opotřebení (otěruvzdornost), standardem je rektifikace, která umožňuje minimální tloušťku spáry a klient si tak muže být jistý, že Porcelaingres je top třídou a tou správnou cestou pro ty nejnáročnější. Dlažby jsou vhodné jak pro technické, tak i moderní prostory s vysokým nárokem na kvalitní interiér a design. V nabídce je široký výběr kolekcí s různými barevnými škálami i formáty až po 3,6x1,6m. Kromě nabídky samotných dlaždic je každá kolekce doplněna o sokly, schodovky a další speciální tvarovky. Pro projekt Zoubkova Nový Lískovec jsme vybrali tři různé kolekce CONCEPT, CEMNTI, URBAN.

Pro bližší informace volejte uvedený kontakt.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448637
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha44
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.