Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyHolandská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Holandská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 750 Kč

+ Poplatky za služby3 250 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu pěkný byt 2+1 v Holandské ulici v Kladně. Byt se nachází 6.patře s příjemným výhledem do zeleně. Byt má zděné jádro, oddělené WC a koupelnu se sprchovým koutem, dva světlé oddělené pokoje, chodbu a kuchyňský kout. Byt je zařízen včetně el. spotřebičů (lednice, pračka, sporák). Součástí bytu je i komora. Přímo na patře je možné využít balkón. K nastěhování od konec 12/2018.

Dům je kompletně zrevitalizovaný, zateplený, plastová okna, nové výtahy i chodby monitorované kamerovým systémem. Parkování přímo u domu. Výhodná poloha bytu poblíž nákupních center (Tesco, Kaufland, Lidl a další), školy, bazénu, nedaleko vlakového nádraží i autobusů směr Praha a MHD.

Bez provize RK – nabízí přímý majitel! Požaduji jen vratnou kauci ve výši 24.000 Kč a nájem na první měsíc splatných v hotovosti při podpisu smlouvy. Záloha na služby je 3.250 Kč / měsíc (pro 2 osoby).

Celkem měsíční platba nájmu vč. služeb je 12000Kč (již zahrnuje i zálohu na elektřinu 500 Kč).

Vážní zájemci kontaktujte mě prosím pod tímto inzerátem (uveďte prosím i email a telefon), obratem odpovím na email. Ocením, pokud napíšete něco více o sobě a kolik lidí bude v bytě bydlet (ideálně 2). Děkuji a těším se na viděnou na prohlídce bytu.

Ideální pro lidi, kteří si chtěji své dlouhodobé bydlení přizpůsobit dle svých preferencí, finančně přispěji na případné úpravy či nákup vybavení bytu dle výběru nájemníka. Pronajmu jen slušným pracujícím lidem, nekuřákům, bez domácích mazlíčků. Pouze dlouhodobý pronájem!

Prosím, aby mě nekontaktovaly realitní společnosti ani jiný zprostředkovatelé.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu448947
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.