Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyU Santošky, Praha - Smíchov

U Santošky, Praha - Smíchov
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


(OSVOBOZENO OD DANĚ 4%) Nabízím k prodeji tento dokončený luxusní byt v ulici U Santošky v osobním vlastnictví v blízkosti obchodního centra Nový Smichov, parků U Santošky a Sacre Coeur, také stanice metra Anděl a veškeré občanské vybavenosti v cihlovém domě s výtahem.

Tento nádherný byt je dispozičně řešen jako 3+kk/G/S/T a vznikl půdní vestavbou na cihlovém domě. Bytu dominuje příjemný velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem, který zútulňují dřevěné trámy a odkud je přístup na terasu. Kuchyňská linka není v ceně bytu. Na podlahách je plovoucí dřevěná podlaha, zajímavostí bytu je důmyslný úložný prostor v předsíni, který může sloužit také jako pracovna či další místnost. V ceně bytu je sklep a garážové stání.

Cihlový dům je po rekonstrukci vnitřních a sklepních prostor, vytápění zajišťuje centrální plynový kotel, v budově bude instalován výtah. Vstup je zabezpečen čipy.

Přímo v ulici se nachází škola, školka, pošta, autobusová zastávka, obchůdky, trafika, supermarket Žabka a restaurace Formanka. Stanice metra i tramvají jsou k dispozici do pěti minut chůze. Obchodní centrum Nový Smíchov plné obchodů, kaváren a kulturního vyžití, ale i administrativní zóna na Radlické, kde sídlí mnoho firem a společností dělá z lokality jednu z těch nejlepších v Praze. Pouhých 150 m od domu je vchod do příjemného parku U Santošky s nádhernými výhledy na Vyšehrad a celou Prahu. Byt lze financovat hypotečním úvěrem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449157
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha98
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.