Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyPřadlácká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Přadlácká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Majitelé bytového domu o 13ti bytových a dvou nebytových jednotkách představují poslední 2 volné byty s dispozicí 2+kk.

Oba byty se nachází ve 2. NP. Pokoje jsou orientovány jak na východní stranu s výhledem do vnitrobloku, tak do ulice na stranu západní. Podlahová plocha je 59,70 m2 a celková užitná plocha spolu s balkonem a sklepní kójí činí 64,06 m2. V bytu jsou kompletně zrekonstruovány elektrické rozvody, rozvody vody a odpadů, omítky a stropy jsou řešeny technologií SDK podhledů. V bytě je plovoucí podlaha, osazeny interiérové dveře a koupelna je kompletně dokončena obklady spolu s dlažbou a zařizovacími předměty vč. sanity a elektrického bojleru na ohřev teplé vody v celém bytě. Vytápění bytové jednotky je řešeno technologií elektrických topných fólií FÉNIX s možností připojení HDO na dvojtarifní sazbu elektřiny díky čemuž je zajištěna 20 hodin denně nižší sazba za odběr elektřiny pro celou domácnost. Teplotu lze libovolně regulovat v každé z místností zvlášť jednotlivě osazenými termostaty.

V rámci kompletní rekonstrukce objektu byly vybudovány nové rozvody elektřiny, vody a odpadů v celém domě. Úpravou prošly také společné prostory domu včetně podlah, osvětlení, úložných prostor a zbudování nového výtahu. Celkového vzhledu budovy se pak výrazněji dotkla výměna oken spolu se zateplením a novou fasádou, která však svým barevným provedením a stylem citlivě reflektuje původní architektonický ráz. Klient neplatí daň z nabytí nemovitých věcí.

Více informací o celém projektu naleznete na http://pradlacka.pegas-investicni-holding.cz/ .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449458
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.