Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyMasná, Praha - Staré Město

Masná, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné44 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč


Nabizím k pronájmu pěkný byt 3+KK 100 m2,ve 4. patře rekonstruovaného domu s výtahem v historickém centru Prahy. Byt je plně zařízený nábytkem, elektrospotřebiči a nádobím. Byt je vybavený instalaci Chytrý dům k ovládání topení a klimatizace. Možnost pronájmu parkovacího stání v podzemní garáži. Dům je zařízen kamerovým systémem. Veškerá občanská vybavenost v nejbližším okolí a i výborná dostupnost MHD. Mob.: 601100770. RK nevolat.

I rent a nice apartment 3 + KK, 100 m2, on the 4th floor of a building in the historic center of Prague. The apartment is fully furnished, with appliances and utensils. The apartment is furnished with the installation of smart home and air conditioning. Possibility to rent a parking space in the underground garage. The house is furnished with CCTV. All civic amenities in the vicinity and excellent accessibility by public transport. Mob.: 601100770. Please do not call real estate agent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449570
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.