Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 87 m² bez realitkyJindřicha Plachty, Praha - Smíchov

Jindřicha Plachty, Praha - SmíchovVybaveno
Cena8 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 533 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám byt 250 m. od metra Anděl, avšak v klidné lokalitě v překrásném domě z konce 19. století, po kompletní velmi citlivé rekonstrukci vč. historické fasády. Světlý, prostorný, pozitivní byt v 1. patře /druhé poschodí/, klidné prostředí.

Oficiálně byt má 83 m, ale ve skutečností cca o 4-6 m více. Stropy výška 3.6 m

Původní repasované parkety, starožitná dlažba, vitrážová skla, avšak moderní koupelna a kuchyň /v záruce/. Na stěnách luxusní omyvatelné tapety. Elektřina v mědí.

Ze světlého obývacího pokoje se vstupuje do dvou prostorných neprůchozích ložnic. Pokoje jsou cca 25, 19, 16 m. K bytu patří velký sklep.

Koupelna s oknem, vyhřívanou podlahou, rohovou vanou, sprchovým závěsem, velkým zrcadlem, termoregulační baterie Grohe. WC samostatné s oknem a samostatným umyvadlem, vyhřívaná podlaha, Geberit.

V nové praktické kuchyni jsou vestavěné spotřebiče: indukční varná deska, myčka nádobí, vestavěná mikrovlnka, trouba, lednice. Velká vestavěná skříň. Z kuchyně, WC a koupelny je výhled na zelený dvůr. Stylová topná tělesa, lze ponechat i původní lustry po repasi. Původní historické vstupní dveře jsou citlivě předělány na bezpečnostní.

V technické místnosti je prostor pro pračku a sušičku prádla, úložné police.

Zaveden tzv. noční proud - levná elektřina. Zálohy za elektro vč. svícení, ohřevu vody a topení jen cca 2500-3000 kč/měsíc. Měsíční poplatky vč. zálohy za vodu a fondu oprav jsou jen 3600 kč.

Dle přání lze zpřístupnit i druhé vstupní dveře do bytu a dveře z kuchyně do hlavní ložnice. Byt je vhodný i pro využití jako luxusní kancelář.

Parkovat lze jako rezident v modré zóně nebo lze pronajímout garáž za cca 2000 kč/měsíc. V domě jsou dobré sousedské vztahy a dům má kladné hospodaření bez dluhů. V domě je jen 10 bytů, jen 2 byty na patře. Výtah není, ale vzhledem k tomu, že byt je v 1. patře, to nevadí. V plánu je rekonstukce dvorku /posezení/ a společných prostor.

Byt je nyní velice výhodně pronajat s výpovědní lhůtou 1. měsíc nebo lze se dohodnout s nájemníky na pokračování pronájmu.

Prosím o kontakt jen vážné zájemce. S RK NESPOLUPRACUJI.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449579
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha87
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.