Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyBoloňská, Praha - Horní Měcholupy

Boloňská, Praha - Horní MěcholupyVybaveno
Cena2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 984 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


AKČNÍ CENA 2.590.000,- Kč V PŘÍPADĚ FINANCOVÁNÍ KOUPĚ NOVÝM ÚVĚREM OD HYPOTEČNÍ BANKY/ČSOB

Zabezpečené kryté parkovací stání

Nabízíme kompletně vybavený a prakticky řešený světlý byt připravený k okamžitému nastěhování pro vlastní bydlení či jako výhodnou investici na pronájem. Byt o velikosti 1kk/B/S s plochou 40m2 se nachází ve 4. NP úsporné novostavby z roku 2007. Za vstupními bezpečnostními dveřmi Next je předsíň s velkou vestavěnou zrcadlovou skříní se vstupem do prostorné koupelny s WC, vanou a pračkou. Dále obývací pokoj s veškerým nábytkem a především masivním dřevěným vestavěným patrem na spaní - máte tak neustále připravenou postel, která nezabírá vůbec žádné místo, díky čemuž můžete mít v místnosti i komfortní gauč a další odkládací prostory a byt zůstává stále velmi prostorný. V místnosti je plně vybavený kuchyňský kout včetně sporáku, trouby, lednice s mrazákem, mikrovlnkou vše zn. Zanussi a vstup na balkon. Byt je orientován na jih a je proto slunný a teplý celý den.

V místě je plná občanská vybavenost – u domu je Penny, kousek dál Billa, Lidl, Albert, 9.12. otevírá Kaufland. Jsou zde restaurace, pivovar, školky, školy, lékaři, lékárny, úřad, veterináři, krytý bazén... Lokalita má přímé a rychlé autobusové spojení na stanice metra “A“ Skalka, “C“ Háje i “B“ Černý Most. Na vlak půjdete 500 metrů a v centru jste pak za 17 minut. I autem se dostanete bez potíží.

Velkou devizou bytu je také blízkost oblíbeného hostivařského lesoparku a přehrady, což zaručuje nejen příjemné ovzduší, ale nabízí celou řadu možností aktivního trávení volného času, např. procházky, populární jogging, jízdu na kole nebo kolečkových bruslích atd. Jen pár metrů od domu se nachází golf, tenis, fotbal, hockeyball… Přehrada navíc poskytuje mnoho možností – koupání, opalování, lodičky, šlapadla, beachvolejbal...

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449776
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.