Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyArménská, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Arménská, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 2+kk v osobním vlastnictví v žádané lokalitě Brno-Bohunice na ulici Arménská. Byt se nachází v 6 nadzemním podlaží ze 7 a jeho výměra je 49.3 m2. K bytu dále náleží sklepní kóje (2.7m2) a zasklená lodžie (5.1m2). Podrobné rozměry jsou uvedeny v přiloženém nákresu. Panelový dům je částečně revitalizovaný: nová fasáda, výtah, schránky, vstupní dveře...

Byt je již vyklizený a je k dispozici ihned. V uvedené ceně bytu jsou i veškeré právnické služby nutné k prodeji. V případě zájmu dodáme podrobné informace. Na bytu nevázne žádné zástavní právo ani jiná omezení vlastnického práva.

Byt je krásně slunný a orientován na západní stranu. Předností je pěkný výhled do zeleně a blízké tenisové kurty. Byt prošel částečnou rekonstrukcí před 7 lety (plastová okna, zasklení lodžie, nová elektroinstalace, upravená kuchyň, bezpečnostní dveře...).

Výhodou jsou velmi nízké provozní náklady čítající cca 3500Kč měsíčně. Dále bezproblémová dostupnost kvalitního připojení k internetu a televize (UPC, Netbox).

V okolí do 10 minut chůze se nachází nadstandartní občanská vybavenost – Albert, restaurace, škola, školka, pošta, úřad městské části, apd. Nedaleko se nachází nákupní centrum Campus Square a Fakultní nemocnice. V blízkosti jsou zastávky MHD Gruzínská (autobus 50, noční linka 96) a Běloruská (tramvaje 6, 8). V lokalitě je bezproblémové parkování a pohodlný nájezd na dálnici a městský okruh.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu449936
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.