Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 48 m² bez realitkyVršovická, Praha - Vršovice

Vršovická, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 150 Kč


Pronájem od 1.12.2016 kompletně zařízeného bytu 1+kk/B /G/S v Rezidenci Havlíčkovy Sady o velikosti 48 m2 (44m2 obytná část a 4m2 balkón). Byt umístěn ve 4. patře budovy s výtahem (z roku 2005). Cena nájemného činí 13.000,- Kč (včetně garážového stání a prostorného sklepa) + poplatky 2.150,- Kč za 2 osoby (vodné stočné, teplá voda, ÚT, popelnice, úklid a osvětlení domu, úklid garáže). Elektřinu a internet si nájemce přihlašuje na sebe. Kauce ve výši 2 nájmů. Lokalita: Vršovická 1525/1b. Park Grébovka za rohem. Pomezí Vinohrad a Vršovic. Prohlídky možné kdykoliv.

V areálu se nachází supermarket, tenisové kurty, sauna, kavárna, restaurace, posilovna, kadeřnictví atd. 5 minut od I.P.Pavlova, 15 minut pěšky do centra.

Vybavení: plně vybavená rohová kuchyňská linka: myčka, lednice a mrazák, varná deska, vestavěná trouba, mikrovlnka, rychlovarná konvice, žehlička, pračka, vysavač. Kuchyň je vybavena veškerým nádobím. Kompletně zařízeno nábytkem. V chodbě prostorná šatna. Byt má instalovanou Klimatizační jednotku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450011
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.