Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyLuční, Klatovy - Klatovy, Plzeňský kraj

Luční, Klatovy - Klatovy, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Velmi světlý byt 2+1 o výměře 67 m2, z toho 5 m2 lodžie, se nachází ve 3. patře čtyřpodlažního zděného domu bez výtahu z roku 2006. Byt je ve velice pěkném stavu, využíván byl jen příležitostně. Vybavený je plovoucí podlahou (příslušenství dlažba), kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem, digestoří a myčkou, ledničkou a nábytkem. Byt má dostatek úložného prostoru díky vestavěným skříním v prostorné chodbě. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem s programovatelným termostatem. Koupelna s umyvadlem, vanou, pračkou, WC s umyvadlem samostatně. V suterénu je sklepní kóje 3,2 m2, vedle domu garáž pro 1 auto.

Dům se nachází na Domažlickém předměstí, v ulici Luční. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost i zeleň (Klatovská Hůrka). 5 minut chůze do nákupního centra Škodovka (Lidl, Tesco, OBI, drogerie DM, řeznictví, pekárna a další), 10 minut chůze do centra Klatov (Náměstí Míru).

Energie a služby budou placeny zálohově s následným vyúčtováním. Nájem 8.000 Kč/měsíc + cca 2.000 Kč/měsíc za služby a energie (obsazení bytu 2 osobami). PENB třídy G. Při podpisu smlouvy je třeba složit 15.000,- Kč vratnou jistinu

Byt bude volný od 1. 1. 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450072
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.