Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyPod Hliništěm, Praha - Kobylisy

Rezervováno
Pod Hliništěm, Praha - KobylisyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


-- Byt je k dispozici od 1.1.2017 - pripadne podle dohody. --

Prakticky reseny byt 2+kk s terasou a garazovym stanim, v 3. patre (4. NP) tripatrove cihlove novostavby s vytahem v Praze 8 - Kobylisy.

Dispozice tohoto moderniho bytu s mnozstvim ulozneho prostoru tvori: prostorny obyvaci pokoj (26.5m2, orientace na zapadni stranu) prakticky spojeny s kuchynskym koutem, ktery je vybaven moderni kuchynskou linkou se spotrebici (lednice, mycka, elektricka trouba se schopnosti mikrovlnneho ohrevu, indukcni varna deska a digestor). Na protejsi strane bytu je utulna loznice se vstupem na terasu s prijemnym vyhledem (20 m2, orientace na vychod). Obytne mistnosti spojuje predsin (s dostatkem vestavenych skrini), umoznujici vstup do koupelny osazene sprchovym koutem, umyvadlem a automatickou prackou. Toaleta s vlastnim umyvadlem je resena jako samostatna mistnost. Na podlaze v byte je kvalitni drevena plovouci podlaha a prakticka dlazba (v koupelne vyhrivana). Drevena EURO okna udrzuji v byte prijemne klima a klid. Topeni a ohrev vody jsou zajistene spolecnym plynovym kotlem v dome. Soucasti bytu je i jedno garazove stani v suterenu domu.

Nedaleko domu je tramvajova zastavka Okrouhlicka s vynikajici navaznosti na metro C - Kobylisy (tez v pesi vzdalenosti), pripadne metro B - Palmovka. V blizkosti domu jsou skoly i skolky, lesopark a koupaliste.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450076
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.