Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyZa Arielem, Praha - Michle

Rezervováno
Za Arielem, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Pronajmu světlý a útulný byt v klidné oblasti pražské Michle. Byt se nachází v klidné ulici s minimálním provozem a je orientovaný do zeleně s výhledem na potok Botič. V blízkosti nejsou žádné jiné velké obytné domy, pouze domov pro seniory Sue Ryder a sídlo Ochránců přírody. Lokalita Michle vyniká výbornu dostupností MHD do centra (autobusová a tramvajová zastávka ve vzdálenosti 5 minut chůze, dobré spojení je také na metro A a C). V blízkosti se nacházejí 2 parky (Tyršův vrch a Jezerka), Kaufland, pošta a jiné obchůdky.

Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží z celkových pěti. V domě se nachází výtah, k dispozici je i společná kočárkárna. Vstup do domu je zcela bezbariérový. Parkování je bezproblémové před domem, k domu náleží jednak 3 soukromá parkovací místa a mnoho dalších míst je v přímé blízkosti domu. K bytu je možné si případně pronajmout také garážové stání za 1500 Kč měsíčně.

Součástí bytu je moderní kuchyňská linka s vestavěnou ledničkou, troubou, elektrickou dvouplotýnkou a digestoří (vše Whirlpool). Součástí linky je také "bar" s úložným prostorem, který nabízí dostatek pracovní plochy, a jídelní stůl pro 2 osoby. V koupelně se nachází vana, umyvadlo, WC se skrytým splachováním, topný žebřík a pračka (Whirlpool). Byt je dále vybaven šatní skříní, lavicí s úložným prostorem a 2 malými knihovnami.

Celková plocha bytu je 35,6 metrů čtverečních a s kládá se obytného pokoje s kuchyní (20,6 m2), předsíně (5,3 m2), koupelny s WC (4,7 m2) a balkónu (5 m2). Byt je vytápěn dálkově, veškeré spotřebiče jsou na elektřinu, tzn. v bytě se nenachází plyn.

Nájemné činí 13000 Kč + 2300 Kč zúčtovatelné poplatky včetně elektříny (kalkulováno pro 1 osobu. Preferuji nekuřáky, malý domácí mazlíček není překážkou.

Vratná kauce 20 000 Kč + první nájem při podpisu smlouvy. K dispozici od 1. 12. případně dle domluvy.

------

I would like to offer a bright and cozy small flat in nice and quiet district - Prague 4, Michle. There is good public transport connection (bus and tram stop in 5 minutes walking distance) and no problem with parking your car - there are 3 private parking slots and many more in front of the house. You can also rent a garage place for 1500 CZK per month. There are 2 parks near the place.

The flat is on the second floor and includes a modern kitchen with built-in fridge, oven and 2 hotplates. There is also a washing machine, wardrobe and 2 book shelves. The flat has 35,6 square meters and consists of 1 big room with kitchen (20,6 m2), hall (5,3 m2), bathroom with toilet (4,7 m2) and balcony (5 m2). There is an elevator in the building.

The rent is 13 000 CZK + 2300 CZK as fees per month (for 1 person). I prefer non smokers. Small pet is no problem.

Deposit is 20 000 CZK and first rent in advance when signing the contract. Available from the 1st of December.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450147
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.