Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1089 m² bez realitkyDolní, Babice u Rosic - Babice u Rosic, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Dolní, Babice u Rosic - Babice u Rosic, Jihomoravský kraj
Cena500 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 120 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji stavební parcelu (440 m2 (cca 8,5 x 52)) a sadem (649 m2) v obci Babice u Rosic. Nemovitost je v centru obce v dobré lokalitě pro bydlení se skvělou dostupností do Brna - 18 min Campus Square. Na pozemku se nachází jednopodlažní dům s podkrovím, dům je ve špatném technickém stavu. Budova je určena k demolici a stavbě nového domu. V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyně a další místnost. V budově není zavedena kanalizace a přípojka vody, elektřina je zavedena. Kanalizace není vedena v celé vesnici, je řešena septiky. Vodovodní přípojku je třeba zařídit vlastní. K chalupě náleží vedlejší stavby – dílna před budovou a kůlna za budovou. Na zahradě je studna, kůlna, dřeviny a stromy, suchý záchod.Ke konci pozemku začíná prudký svah, kterým se lze dostat k příslušnému ovocnému sadu. Ve stráni je zabudovaný sklep.

Vzhledem k nesvéprávnosti a nezletilosti dvou z majitelů bude prodej trvat déle, k přepisu nemovitosti dojde v rámci několika měsíců.

V případě zájmu o prohlídku prosím zaslat email.

Realitní kanceláře či jiní zprostředkovatelé - nekontaktovat ani v případě, že máte klienta. Nemám zájem o jakoukoli spolupráci. Ušetříte tak čas mně i sobě.

Děkuji

podrouzkova.lucka@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450232
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 089

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.