Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 100 m² bez realitkyHusova, Řevnice - Řevnice, Středočeský kraj

Husova, Řevnice - Řevnice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Hledáme spolehlivého a vážného zájemce….a nabízíme do nájmu (nejlépe dlouhodobého) novostavbu (již po kolaudaci) – moderní jednopodlažní bezbariérový rodinný dům o dispozici 4 + kk + terasa (zastavěná plocha cca 100 m2) se zahradou o výměře cca 700 m2, nacházející se v Řevnicích, okr. Praha – západ. Dům je vybaven zcela novou moderní kuchyňskou linkou, včetně spotřebičů (lednička a elektrický sporák) a osvětlením ve všech pokojích.

VOLNÉ A K NASTĚHOVÁNÍ IHNED!!!

Čistý nájem : 19.900,- Kč

Služby : 1.500,- Kč pouze orientační - vodné + stočné, el.energie, plyn - bude vyúčtováno na základě skutečné spotřeby!!!

Město Řevnice se nachází cca 35 km od centra Prahy, kam se lze pohodlně dostat buďto vlakem (na nádraží Smíchovské či Hlavní) anebo autobusem. Toto město je dobře občansky vybaveno - nachází se zde restaurace, obchody s potravinami, pošta, mateřská, základní, ale i umělecká škola. Řevnice dále nabízí i mnoho kulturních (kino, divadelní představení, koncerty apod.) a sportovních akcí (např. tenisové kurty).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450538
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.