Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 30 m² bez realitkyJivno - Jivno, Jihočeský kraj

Jivno - Jivno, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena799 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 389 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám zcela nový,nikdy nepoužívaný celoroční mobilní domek,

Mobilní domek je velmi dobře zateplený,dvojitá zateplená podlaha,bytelná,vystužená trámová konstrukce, plastová okna i dveře s izolačními trojskly.Okna z venkovní strany dekor dřeva (Winchester),zevnitř bílá. Kombinované ústřední topení, elektrokotel+ krbová kamna s výměníkem,koupelna 4m2,V koupelně je závěsný wc modul zn.Grohe. prostor pro sprchový kout,případně masážní box 1*1m.,umyvadlo,pračka,nad ní elektrokotel,teplovodní radiátor tzv.žebřík.Bojler bude umístěn vedle v ložnice ve vestavné skříni.

Masivní dubová podlaha,masivní dubové zásuvky a vypínače,masivní dubové parapety. Dle přání mohu zaslat fotodokumentaci z průběhu stavby. Celá stavba je postavena na svařené a vyztužené kovové konstrukci z 18cm I profilů. Střechu+podhledy je nutno dodělat až na místě po převozu na místo určení.

Celková cena je včetně nakládky,dopravy na místo určení do 500km. Cena + 41.000,-kč zahrnuje kompletní dodělání střechy,palubkových podhledů přesahů střechy,krytiny z asfaltových pásů, včetně okapů a svodů Jedná se o mobilní domek včetně veškerého komfortu.Mobilní domek má elektrorevizi a revizi topení s tlakovou zkouškou.

Koaxial zásuvka na TV a příprava pro wifi internet.

Vhodný je pro mladé páry,jako tzv. (startovací domek) dále je i možnost přístavby. Nebo naopak starší páry jako rekreační domek vhodný pro celoroční bydlení. Mobilní domek je samozřejmě vhodný i pro lidi středného věku.

Rozměr domku je 8,5m *3,5m, zastavěná plocha 29,75m2,obytná plocha je 25m2.

Cena za mobilní domek v současném stavu bez dodělané střechy,včetně nakládky,přepravy a vykládky ( do 500km) je 799.000,-kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450560
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha30
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.