Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 192 m² bez realitkyVáclava Ptáčníka, Stehelčeves - Stehelčeves, Středočeský kraj

Rezervováno
Václava Ptáčníka, Stehelčeves - Stehelčeves, Středočeský krajVybaveno
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 356 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji stylový rodinný dům z roku 1913 v původní zástavbě v obci Stehelčeves. Celková plocha pozemku je 955 m2, užitná plocha domu je 192 m2, plocha zahrady je 650 m2.

Dům prošel v letech 2012/2013 kompletní, náročnou a citlivou rekonstrukcí s důrazem na zachování původních secesních prvků. Dispozice domu je 5+1. V přízemí se nachází vstupní hala, wc, schodiště, kuchyň, jídelna, obývací pokoj, pracovna/pokoj pro hosty s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a wc, šatna a technická místnost. V patře jsou dva prostorné pokoje, koupelna s vanou a wc a prostorná patrová půda. Po stavební úpravě ji lze využít jako atelier, nebo další obytné místnosti, případně samostatnou bytovou jednotku. Všechny místnosti jsou velmi prostorné, světlé a vzdušné i vzhledem k výšce stropů 3,3 m v přízemí a 2,7 m v patře. Obytné místnosti mají zateplené stropy i podlahy. Dům je částečně podsklepen. Původní okna byla nahrazena kopiemi – vysoce kvalitními dřevěnými špaletovými okny. Podlahy byly kompletně rozebrány, vyčištěny a vyplněné izolací. Původní opukové schodiště bylo citlivě zrekonstruováno, restaurováno a zachováno v původním vzhledu. V kuchyni je nová cihlová dlažba (půdovky), ve zbylých místnostech v přízemí je masivní dubová podlaha ošetřená olejem. V patře je podlaha ze smrkových palubek. V celém domě jsou kompletně nové rozvody vody, elektřiny, plynu i kanalizace. Dům je vytápěn plynovým kotlem. V přízemí se nachazejí kvalitní a výkonná kanadská kamna.

Z kuchyně je vstup na terasu a zahradu se vzrostlými stromy a ovocnými keři (ořechy, jabloně, švestka, třešeň, broskvoň, borovice, maliny, ostružiny, rybíz, angrešt). Na zahradě je pískoviště a houpačka pro děti, altánek s grilem a posezením, zahradní domek a studna. U vstupu do domu se nachází stání pro 3 automobily a dílna.

Dům stojí v centru obce v původní zástavbě, jen 1 min. pěšky od zastávky autobusu. V obci je veškerá občanská vybavenost – pošta, MŠ a ZŠ, knihovna, dva obchody, zahradnictví i květinářství, restaurace, koňské stáje, velké zrekonstruované dětské hřiště, fotbalové hřiště. Výborné spojení do Prahy – autem po D7 cca 15 min metro Veleslavín, 8min na letiště.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450679
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha192
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.