Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyGrohova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Grohova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Dovolujeme si nabídnout jedinečnou možnost pronájmu kompletně zařízeného bytu 2 + kk o výměře 52 m2 s balkonem. Byt se vyznačuje architektonicky promyšleným dispozičním řešením a společně s na míru vyrobeným nábytkem nabízí nadstandardní bydlení pro náročné zájemce. V bytě je použit otevřený koncept obývacího pokoje, jídelní části a kuchyně. Obývací část je, kromě kvalitního nábytku na míru, vybavena také televizí Samsung. Poplatky za kabelovou televizi a internet v ceně. Vkusná a zároveň praktická kuchyňská linka je kompletně osazena kvalitními spotřebiči a prostor přirozeně předěluje jídelní stůl se židlemi. V ložnici se nachází prostorná postel s nočními stolky a komodou, vše z exotického dřeva. Vestavěná šatna disponuje dostatečným úložným prostorem. Byt dále sestává z koupelny kombinované s toaletou. V koupelně se nachází rohová vana s možností sprchování. K nabízenému bytu náleží sklepní kóje v podzemí, společná kolárna a sušárna prádla. Byt nabízí výhody bydlení ve výjimečné lokalitě s bezprostřední blízkostí centra města i možností sportovního vyžití. Všechny služby, obchody a občanská vybavenost jsou v pěším dosahu. Velmi blízko bytu, v docházkové vzdálenosti, se nachází hned tři zastávky MHD. V případě zájmu o více informací a naplánování prohlídky této nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat. Volný od březen 2017.

We offer a unique opportunity to rent fully furnished apartment 2 + kk on the area of 52 m2 with balcony. The apartment features an architecturally ingenious layout and together with custom-made furniture offers luxury living for demanding clients. The apartment uses open concept living room, dining area and kitchen. The living area is, in addition to high quality furniture, also equipped with Samsung TVs. Fees for cable television and internet included. Tasteful and also practical kitchen is fully equipped with quality appliances and naturally over the whole area dining table with chairs. The bedroom has a large bed with bedside tables and chest of drawers, everything from exotic wood. Built-in wardrobe has plenty of cupboard space. The apartment also consists of a bathroom combined with toilet. The bathroom has a corner bath with shower. The offered apartment has a cellar in the basement, communal bike storage and drying laundry. The apartment offers the advantages of living in an exceptional location with immediate proximity to the town center and sports facilities. All services, shops and amenities are within walking distance. Very close to the apartment, within walking distance, are located three public transport stops. If interested in more information and to schedule a tour of the property, please contact us. Available from March 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450688
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.