Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+1 • 85 m² bez realitkyKirovova, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský kraj

Kirovova, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Rodinný dům k pronájmu, bytová jednotka 3+1 o výměře cca. 85m². Bytová jednotka rodinného domu se nachází v blízkosti centrální části města, v místě se smíšenou zástavbou rodinných a bytových domů a občanské vybavenosti.

Mateřská školka, Základní škola, Regionální Knihovna, Samoobsluha COOP , Restaurace a Zastávky autobusů městské i meziměstské dopravy a Park Julia Fučíka jsou 200-300m daleko (3 minuty chůze).

Centrum – střed města, Masarykovo náměstí , Zámecký park a park Boženy Němcové cca 1km (12 minut chůze).

Bytová jednotka 3+1, závětří, zádveří, z něhož je vstup do koupelny, WC a do předsíně. Schodiště do podkroví, z jejíž mezipodesty je vstup do ložnice nad podsklepenou částí domu. V 1p – podkrové je druhá ložnice (pracovna). Schodiště do suterénu, kuchyně a obývací pokoj. V pokojích a mezi prostorech jsou nové omítky a nová malba – bílá. Zánovní elektrický bojler 120l v koupelně. Na radiátorech jsou termohlavice. Vytápění plynové, plynový kotel v suterénu, ovládaný termostatem v kuchyni.

Pozemek sousedí delší stranou s veřejnou zpevněnou asfaltovou komunikací ul. Kirovova. Terasa za domem vhodná ke grilování, Trávník jako centrální část zahrady je oddělen od okolí výsadbou okrasných keřů, stromů a trvalek lemujících plot z rámkového a drátěného pletiva.

Možnost parkování v zadní části zahrady.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450721
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.