Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 102 m² bez realitkyDělnická, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

Rezervováno
Dělnická, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 053 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 3+1/B o celkové ploše 102,8 m2. Z toho užitná plocha bytu 83,2 m2 a terasa o výměře 19,6 m2 . V atraktivní lokalitě Dolních Břežan. Byt se nachází ve 3. patře cihlového bytového domu č.p. 444 v ulici Dělnická, který byl zkolaudován v roce 2002. Předmětem prodeje je dále podíl na společných částech domu č.p. 444. Byt tvoří obývací pokoj, ze kterého je přístup na prostornou terasu. Na obývací pokoj navazuje kuchyň. Byt dále tvoří dva pokoje, koupelna, samostatné WC, komora a chodba, ze které je přístup do všech místností. Podlahy v pokojích jsou dřevěné, ve zbylých místnostech je keramická dlažba. Dveře v obložkových zárubních, vstupní dveře masivní bezpečnostní. Vytápění a ohřev TUV zajištěn pomocí vlastního plynového kotle (3 roky starý). Kuchyň vybavena lednicí, myčkou, varnou deskou s troubou a digestoří. V domě není výtah. V přízemí domu je možné využít společnou kočárkárnu/kolárnu. Parkování před domem. Koupí tohoto bytu zároveň získáte přednostní právo na koupi samostatné garáže přímo v domě. Bytová jednotka je ve vlastnictví fyzické osoby a není zatížena žádnými zástavními právy ani jinými právními omezeními. Byt se nachází v klidné zástavbě, komunikace u domu je využívána zejména rezidenty a je zde minimální provoz.

Dolní Břežany jsou moderní obcí s veškerou občanskou vybaveností. Centrum obce tvoří nádherné nově zbudované náměstí, které získalo v roce 2010 titul nejlepší stavby pro bydlení v České republice. V centrální části obce byly založeny dva rozsáhlé parky (Keltský a Mlynářský). V parcích byl vybudován skate-park, hřiště na míčové hry, dětská hřiště a venkovní amfiteátr. Parky získaly v roce 2013 v soutěži Kvetoucí sídla Evropy zvláštní cenu, uspěly i v soutěži Park roku 2014. Obec má modernizovanou základní školu, zcela novou školku a multifunkční hřiště. V místě je dále poliklinika, lékárna, pošta, škola, Tesco, řada restaurací, obchodů a poskytovatelů služeb (detailní přehled na stránkách obce). Dolní Břežany se staly také centrem vědy, když zde vznikla dvě nová vědecká centra (HiLaSE a ELI), která se zaměřují na vývoj nových typů laserů. V této souvislosti je byt také zajímavou investiční příležitostí z hlediska možného dalšího pronájmu, neboť v místě je v tomto ohledu vysoká poptávka.

V okolí Břežan je nádherná příroda - obklopeny jsou přírodním parkem. Na procházky lze vyrazit např. ke keltskému hradišti nebo přes krásné Břežanské údolí k hradišti Závist. V okolí je také celá řada cyklotras.

Obec Dolní Břežany nabízí také snadnou dostupnost do centra Prahy, spojení autobusem na metro Kačerov 21 minut. V Písnici má v budoucnu vzniknout stanice metra D. Velmi dobrá je také dostupnost automobilem na pražský okruh, dálnici D1, D4, D5. V plánu výstavby je i dopravní obchvat kolem Dolních Břežan.

RK důrazně prosím nekontaktovat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450725
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha102
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.