Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyKovařovicova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Kovařovicova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 267 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


***Realitní kanceláře/makléři - prosím nekontaktujte mne***

K prodeji nabízím krásný byt 2+kk v žádané lokalitě Brno - Žabovřesky. Byt se nachází ve 3NP obytného domu, který má celkem 4NP. V prodejní ceně je také parkovací stání (v areálu domu, za závorou).

Hlavním prostorným pokojem je obývací místnost spojená s kuchyňským koutem (celkem 25 m²), který je vybavený moderní kuchyní se všemi spotřebičemi včetně lednice (dále mikrovlnná trouba, myčka a trouba). V předsíni (8,9 m²) je umístěna prostorná vestavěná skříň na veškeré potřebné věci Vás či Vaší drahé polovičky. Další místností je ložnice (15 m²), kde se pohodlně vejde manželská postel, psací stůl nebo přebalovací pult a také šatní skříně. Nezapomínejme také na koupelnu (4,5 m²), která je vybavená rohovou vanou, umyvadlem se zrcadlem a připojením na pračku. WC je umístěno samostatně. Poslední částí bytu je balkon (4,2 m²), který má dostatek místa pro menší stolek (součástí) a dvě venkovní židle. Příjemně se zde tráví letní večery u sklenky něčeho dobrého. V 1NP domu je umístěn uzamykatelný sklep, který disponuje výměrou 2,5 m².

Byt se nachází v blízkosti dobrých restaurací, případně obchodů s kvalitními potravinami. Nedaleko domu je Wilsonův les, ideální pro dlouhé procházky i projížďky na kole. Pokud si budete chtít zajet do centra nebo na brněnskou přehradu (obojí pár minut via MHD), určitě se vám budou líbit zastávky tramvají, které jsou do dvou minut chůze od domu.

V současné době je v bytě naprosto spolehlivě platící nájemník se smlouvou do března 2017 a standardní výpovědní lhůtou. V případě rychlého jednání dohoda možná na všech stranách. Byt je nově vymalován (vše bílá barva). Byt je vytápěn plynovým kotlem, v kuchyni je plynový sporák. Celkové náklady, včetně elektřiny, vody, plynu i poplatků na společné prostory v domě, Vás dohromady vyjdou do 2 800 Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450787
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.