Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 153 m² bez realitkyBrněnská, Opatovice - Opatovice u Rajhradu, Jihomoravský kraj

Brněnská, Opatovice - Opatovice u Rajhradu, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena5 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 961 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velmi pěkný, moderní samostatně stojící rodinný dům 5+kk se dvěma šatnami v energetické třídě ,,B,,(NÍZKOENERGETICKÝ). Jedná se o prodej novostavby RD se zahradou.

Pozemek celkem: 497 m², Zastavěná plocha RD: 106 m²

Zahrada: 391 m², Užitná plocha RD: 153 m²

Nadstandardní a prostorný rodinný dům, který je ve výborném stavu a nachází se v nové zástavbě rodinných domů na ulici Nová (v některých mapách ještě není ulice aktualizovaná proto je v inzerátu ul. Brněnská) na okraji obce Opatovice. Klidná lokalita jižním směrem od Brna s výbornou dostupností. Dostupnost do centra Brna cca 15min, do OC Olympia cca 8min autem. V obci je IDS. V obci slušná občanská vybavenost a možnost procházek v okolí a sportovním využitím (cyklotrasa Brno-Vídeň). Ideální pro mladé rodiny.

Vše je kvalitně postaveno, bylo to určeno k našemu rodinnému bydlení a důvod prodeje jsou rodinné důvody (úmrtí v rodině).

Dispozice:

1.NP: zádveří (7,8 m²), chodba (5,8 m²), obývací pokoj s jídelnou (32,4 m²) a kuchyní (9,4 m²), pracovna se samostatným bočním vstupem od parkovacího stání či budoucí garáže (9,8 m²), koupelna s WC (4,5 m²), technická místnost (4,2 m²), schodiště (7,2 m²), venkovní terasa, kryté parkovací stání (nutno dokončit). Místo parkovacího stání se dá postavit i garáž.

2.NP: chodba (6,7 m²), ložnice (14,5 m²) se šatnou (7,8 m²), pokoj (15,0 m²), pokoj (12,6 m²) se šatnou (3,5 m²), koupelna s WC (6,5 m²),

Podkroví: úložný prostor - je pochozí.

Vybavenost:

el. 230/400V, veřejný vodovod; plyn; kanalizace, příjem DVB-T, wi-fi-internet (do budoucna optická síť)

topení - ústřední plynové (v celém domě podlahové teplovodní topení, kondenzační kotel Ariston se zásobníkem 120l), krbová vložka FLAMEN SIGMA LS (výsuvná) s rozvodem teplého vzduchu do obytných místností ve 1.NP a 2.NP; klimatizace LG v ložnici; plastová okna REHAU GENEO s izolačním trojsklem a fólií connex; vchodové HLINIKOVÉ dveře SCHUCO s vložkou PERITO a nerezovým madlem; interierové dveře + obložkové zárubně KORCO; příprava na předokenní žaluzie či rolety, příprava na alarm, požární systém včetně hasicího přístroje, příprava pro podsvícené schodišťové nášlapy, kuchyňská linka od firmy NOBILIA s vestavěnými spotřebiči (ostrůvkový odsavač par GUZZANTI, myčka BOSH, pečící trouba MORA, plynový sporák SIEMENS, granitový dřez BLANCO),

RD postaven z cihel od KM-BETA (sendwix), fasáda zateplena 20cm vatou KNAUF, střecha zateplena nad krokvemi izolačními deskami PIR (jedno z nejlepších zateplení) - čili velmi malé náklady na energie.

Kolaudace: proběhne ve 12/2016

Je to také nabízené v RK Realspektrum. Daň z prodeje se u novostaveb NEPLATÍ -tudíž žádné další poplatky!!!!

PRO ZÁJEMCE KUPNÍ CENA 5.650.000,-KČ, NEBO DLE DOHODY- KUPNÍ CENA NENÍ PEVNÁ, DÁ SE S NÁMI ROZUMNĚ DOHODNOUT!!!!

VOLAT POUZE VÁŽNÍ ZÁJEMCI O DŮM, RK NEVOLAT!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450823
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha153
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.