Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyNa Vysočině, Praha - Uhříněves

Na Vysočině, Praha - UhříněvesVybaveno
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 234 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt + pozemek v Uhříněvsi, Praha 10.

Prodám krásný byt 3+1, po rekonstrukci - plastová okna, zděné jádro, štukované stěny, zárubně a dveře z dubového masivu. Byt má rohovou vanou a vyhřívanou podlahu v koupelně. Plovoucí podlahy, v kuchyni linoleum. V předsíni a v ložnici vestavěné skříně. V kuchyni myčka Electrolux, digestoř a sporák Zanussi. Z balkonu výhled do přírody a na pozemek. K bytu navíc patří sklepní kóje, přímo na chodbě naproti bytu a pozemek cca 345 m2 s garáží a parkovacím místem pro auto. Garáž je částečně podsklepená. Na pozemku je vyvedena elektřina a voda, dřevěný altán a hodně místa např. pro bazén. Celým dům je zateplen v roce 2010. Výborná dostupnost do centra Prahy: byt je vzdálen cca 6 minut chůze od autobusové zastávky a cca 10 minut od nádraží Uhříněves, odkud jede vlak na hl.n.Praha za 18 minut. Pozemek je v osobním vlastnictví. V okolí jsou rodinné domy - klidná oblast. Kontakt: burke7&seznam.cz. Nejsem RK. RK nevolejte!

Pozor družstvo tvoří pouze majitelé bytu (družstevníci) - funguje jako společenství vlastníků. Prodávám pouze jako komplet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450841
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha78
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.