Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 1+kk • 31 m² bez realitkyŠlikova, Praha - Břevnov

Šlikova, Praha - BřevnovVybaveno
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 805 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji elegantní rekonstruovaný nebytový prostor 31 m2, 10 min od Malé Strany. Rozdělen do 3 částí: hlavní místnost, koupelna s odděleným WC a sprchovým koutem, nová kuchyň. V žádané lokalitě Břevnov, v přízemí třípatrového cihlového domu, po kompletní rekonstrukci. Možno zkolaudovat na byt. Součástí je i podíl na zahradě za domem. Nová plastová okna s dvojitým izolačním sklem, dubové parkety, nové omítky, nová koupelna, wc, nové dveře, rozvody vody a elektřiny. Vytápění centrální plynové. Zabudovaný internet a kabelová televize. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Tramvajová zastávka Drinopol ve vzdálenosti 2 min. Na metro A Hradčanská 10 minut. Autem na Smíchov 5 minut. Pražský hrad v docházkové vzdálenosti.

Elegant renovated commercial space 31 m2 to sell, 10 min from Mala Strana. Divided into three parts: main room, bathroom with separate toilet and shower, completely new kitchen. Located in Břevnov, on the ground floor of a brick house, completely renovated. A share using garden is at disposal in the backyard. New double glazing window, oak parquet, new walls, new bathroom, new doors, water and electricity. Central gas heating. Internet and cable TV plugs. Possible convertion into a flat. Close walking distance from all amenities: Drinopol tram stop within 2 min, Metro A Hradčanská within 10 min, Driving to the Smíchov within 5 min, Prague Castle within walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu450937
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha31
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.