Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 63 m² bez realitky464, Studénka - Nová Horka, Moravskoslezský kraj

464, Studénka - Nová Horka, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena950 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 098 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji pěkný, slunný byt 3+1 o výměře 63 m2 v Nové Horce v 1. patře dvoupodlažního bytového domu. Byt se nachází v krásném klidném prostředí a je po rekonstrukci. K bytu náleží dva sklepy, k dispozici je vytápěná velká sušárna, byt necháváme částečně vybaven. Lokalita Nová Horka se nachází v blízkosti CHKO Poodří, cca 5 km od průmyslové zóny Mošnov, zastávka MHD 100 m a 40 mateřská škola. Byt je ihned k dispozici cena k jednání.

We offer a nice, sunny apartment 3 + 1 with an area of 63 m2 in New Horka on the first floor of the two-storey residential building. The apartment is located in a beautiful and peaceful environment and is reconstructed. The apartment has two cellars, there is a large heated oven, let the apartment partly furnished. Location Nová Horka is located close to the PLA Poodří, about 5 km from the industrial zone Mošnov, bus stop 100 m and 40 kindergarten. The apartment is available immediately to negotiate price.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451175
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.