Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyU Průhonu, Praha - Holešovice

U Průhonu, Praha - Holešovice
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 036 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Krásný nový byt 26,8 m2 s východní orientací s dispozicí 1+kk s balkonem 4,1 m2 a sklepem 4,5 m2 s krásným výhledem na město je situován v osmém patře domu s prvky funkcionalismu, který nyní prochází rekonstrukcí, při níž byl vybudován nový výtah, fasáda a sklepy.

Byt bude dokončen ve vysokém standardu – dřevěná dubová podlaha, značková sanita, moderní obklady do koupelny, venkovní žaluzie, vytápění a chlazení vzduchu formou tepelného čerpadla, vstupní bezpečnostní a protipožární dveře.

K nastěhování v červnu 2017.

Oblíbená část Prahy 7 Holešovice, je výbornou lokalitou nejen díky své dostupnosti do centra Prahy, ale také díky parku Stromovka, vyhlášeným restauracím, potravinovým obchodům, oblíbené tržnici, výstavišti, technickému muzeu, populárním klubům, školám a školkám.

Beautiful new sunny apartment 26,8 sqm 1+kt east oriented with balcony 4,1 sqm and cellar 4,5 sqm with great view is situated in the apartment building with elements of functionalism has a newly created facade, new elevator and basements.

The apartment will be finished to a high standard – wooden oak flooring, branded sanitary ceramic, stylish tiling, outside blinds, heat pump system for heating and cooling air, security entrance door.

Ready to move during June 2017.

Popular part of Prague 7 Holesovice offers numerous convenient advantages including excellent access to Prague’s center, every day shopping opportunities and a wide gastronomy featuring restaurants, famous market, bistro, cafes, popular clubs and bars, park Stromovka, exhibition, technical museum, schools and kindergartens.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451216
Dispozice1+kk
Podlaží9
Typ budovyCihla
Plocha27
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.