Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyVlastina, Praha - Ruzyně

Rezervováno
Vlastina, Praha - RuzyněVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný, zrekonstruovaný a kompletně vybavený byt 2+kk v osobním vlastnictví. Byt se nachází v 7. patře panelového domu u zastávky autobusu Ciolkovského, 8.min od metra Nádraží Veleslavín, oblast Dědina, Praha 6. K dispozici 2 výtahy, sklep a prostorný společný uzamykatelný balkon. Otevřený výhled na oboru Hvězda. Okna nová se žaluziemi. Společné prostory domu po rekonstrukci, dole v přízemí večerka. Byt situovaný v klidné a příjemné lokalitě se zelení, parčíky, dětskými hřišti, nedalekou školou, školkou, poštou, zdravotním a nákupním centrem. V blízkosti oblíbený sportovní park Ladronka. 10min. chůzí dojdete do přírodní rezervace Divoká Šárka. Další výhodou této oblasti je dobrá dostupnost letiště Václava Havla. Parkovací plocha zdarma přímo u domu.

Veškeré vybavení bytu nové, v perfektním stavu. Ložnice: letiště, šatní skříň, závěs. Chodba: vestavěné skříně, šatní skříň, botník, věšák. Obývací pokoj: Nástěnný vícedílný obraz zen, obývací stěna, kuchyňský stůl se 3 židlemi, knihovna, hodiny, závěs. Kuchyň: Linka a skříně zhotovené na míru, lednice, digestoř. Ostatní viz foto.

Možnost využívat také tyto spotřebiče: žehlička, pračka, varná konvice,

TV set a pohovka není součástí pronájmu!

Pronájem bytu od 1.7.2017. Nastěhování možné během posledního červnového týdne (dle dohody).

Vratná kauce ve výši dvou nájmů (24 000). Řádná smlouva s dvouměsíční výpovědní lhůtou. Přepis energií na nájemce nepožadujeme. Možnost připlatit si k nájmu 300kč měsíčně/ 100mb internet.

Cena: 12 000 kč nájem + 3500 kč poplatky (částka platná při průměrné spotřebě energie a vody). Cena za poplatky je paušalní. V případě nešetrného zacházení s energiemi nebo v případě náhlých údalostí zaviněných nájemníkem např. průtok vody atd. je nájemník povinen tyto doplatky za energie uhradit dle odečtů měřičů a celkového zúčtování za poplatky od správce domu.

Prohlídka bytu možná po telefonické dohodě. Hledáme spolehlivé nájemníky, nekuřáky. Byt není vhodný pro domácí mazlíčky.

V případě zájmu volejte na tel. 733 101 726. Prosíme pouze přímé zájemce, na nabídky realitních makléřů nereagujeme, děkujeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451338
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.