Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyRaichlova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Raichlova, Praha - StodůlkyVybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prostorný a velmi světlý byt včetně vybavení o dispozici 2+kk (61,1 m2) s lodžií (4,2 m2) umístěný v klidné lokalitě na Praze 5 Stodůlky. Bytový dům byl zkoulaudován v roce 2009 a je zcela bezbariérový s výtahem. Byt se nachází ve 2. NP ze 7 včetně dvou podzemních.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem a lodžií je orientovaný na jih a západ. Kuchyň je vybavena digestoří, sklokeramickou deskou a troubou Fagor, stolní myčkou a lednicí s mrazákem Electrolux. Obývací pokoj je vybaven obývací stěnou. Ložnice je orientovaná na západ s okny do klidného vnitrobloku. Postel v ložnici je zhotovena na zakázku a obsahuje vestavěné šuplíky po stranách a další velký úložný prostor. Dále se v bytě nachází praktická komora a prostorná koupelna s rohovou vanou, umyvadlem, WC a kombinovanou pračkou se sušičkou AEG. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi NEXT a zabezpečovacím systémem s možností napojení na PCO. V bytě je připravena elektroinstalace pro elektrické předokenní rolety. Nábytek/vybavení bytu je možné po dohodě odvézt.

K bytu náleží parkovací stání v podzemních garážích a zděný sklep (2,5 m2).

V domě je dostupná optická síť T-systems (internet, TV, telefon), na střeše jsou umístěny dva satelity. IP adresa je veřejná na úrovni bytu (bezproblémové provozování vlastního serveru či cloudu). Dům je kvalitně spravován menším SVJ.

Autobusová zastávka je od domu vzdálena 4 min., na metro Luka je to pak autobusem další 3 min. Na Pražský okruh se dostanete autem za 6 minut. V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost, např. OC Lužiny, školy a školky, poliklinika, zeleň - Dalejské údolí a Centrální park či sportoviště Jeremi.

Ihned k nastěhování. Právní servis zajištěn. Další informace vám rádi sdělí majitelé bytu.

Majitelé bytu důrazně žádají, aby nebyli kontaktováni realitními kancelářemi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451407
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha61
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.