Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 3548 m² bez realitkyV Uličkách, Roudnice nad Labem - Roudnice nad Labem, Ústecký kraj

V Uličkách, Roudnice nad Labem - Roudnice nad Labem, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena14 230 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Komerční areál s možností bydlení, kancelářské prostory, prodejna, skladová hala, zpevněná plocha a nákladová rampa i pro zásobování kamiony.

Nabízíme zrekonstruovaný areál, který sdružuje všechny potřeby pro rodinné podnikání. V přízemním objektu, s možností střešní nástavby, je situována prostorné bytová jednotka o velikosti 4+1, prodejna s dvoukřídlými vstupními dveřmi o velikosti 72m2, s přístupem z vlastního parkoviště a s vchodem na uzavřený dvůr se zelení a zpevněnou plochou. Kancelářská část s vlastním vchodem z parkoviště sestává ze čtyř kanceláří, 3x WC, kuchyňka, úklidová komora, místo pro archivaci dokumentů vč. vchodu na uzavřený dvůr.

Součástí komplexu je také nezateplená skladová hala o rozměrech 8x50m, která navazuje na širokou nákladovou rampu, téměř po celé délce haly. Rampa svými rozměry umožňuje efektivní přesuny manipulační technikou. Areál je napojen na vodu, městskou kanalizaci, elektřinu (jistič 3x63A) a plyn, který je používán k vytápění budovy novým kondenzačním kotlem.

Areál je umístěn v klidné lokalitě zastavěné rodinnými domky. Tato nemovitost umožňuje skloubit jak podnikání, tak i bydlení v příjemné lokalitě města Roudnice nad Labem v blízké návaznosti D8 Praha- Drážďany.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451579
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha3 548
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.