Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyAdolfa Opálky, Pardubice - Trnová, Pardubický kraj

Adolfa Opálky, Pardubice - Trnová, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Vratná kauce22 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu vybavený, slunný byt 1+kk s balkonem cca 35m2, s výhledem na Kunětickou horu v Pardubicích. Byt se nachází v udržovaném domě v 5. patře s výtahem v nové zástavbě Trnová, ul.Adolfa Opálky.

Byt je komletně moderně zařízený: kuchyňská rohová linka vyrobená na míru, vestavěné spotřebiče (myčka, indukční čtyřplotýnková várná deska, horkovzdušná trouba), lednice, mrazák, jídelní stůl, manželská postel s úložným prostorem, obyvací stěna, LCD TV. V chodbě bytu vestavěné skříně na míru. V koupeně sprchový kout, umyvadlo s pákovou baterii, zrcadlo s osvětlením, vestavěné WC, pračka a sušák na prádlo. Byt je nekuřácký, vhodný pro jednu osobu max. dvě. Byt je volný od 1.1.2019. Nájem 11 000,-Kč. včetně služeb, veškerých poplatků a neomezeného internetu. Kauce dva nájmy předem. Info na tel.č: 773 688 558

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451624
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha35
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.