Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyMerhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Merhautova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 300 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Pronajmeme krásné, zcela nové bydlení o dispozici 2kk. Byt se nachází v 3 nadzemním patře nově zrekonstruovaného domu v pěkné čtvrti na ulici Merhautova. Jednou z mnoha výhod tohoto bytu jsou přímé a pravidelné spoje přímo do centra ze zastávky Štefánikova čtvrť, kterou najdete ani ne minutu chůze od domu.

Byt disponuje zcela novým moderním vybavením. V kuchyni najdete novou kuchyňskou linku, lednici, jídelní stůl a židle. V koupelně zase praktický sprchový kout a pračku. Je zde možnost vybavit byt i základním nábytkem.

Můžete se zde těšit jakz balkónu, na kterém si můžete ráno posnídat, tak i ze sklepa, kam můžete uschovat spoustu věcí. Jako bonus můžete považovat parkovací místo, které je přímo ve dvoře.

Nájemné činí 13 300Kč + 2700Kč inkaso. Nutné je také zaplatit kauci.

Byt je volný po domluvě.

We are offering for rent a beautiful new 2+kk flat situated on the second floor of the new building on Merhautova street in Černá Pole neighborhood. There is a good access to the centre by public transport (it takes about 9 minutes to get to the centre from Štefánikova čtvrť stop which is next to the building).

The flat consists of a hall, room with a new and modern kitchenette with basic household appliances (including fridge, hot plate and oven), separated bedroom and bathroom with shower enclosure, washing machine and toilet. We are offering for rent a beautiful new 2+kk flat situated on the second floor of the new building on Merhautova street in Černá Pole neighborhood. There is a good access to the centre by public transport (it takes about 9 minutes to get to the centre from Štefánikova čtvrť stop which is next to the building).

The flat consists of a hall, room with a new and modern kitchenette with basic household appliances (including fridge, hot plate and oven), separated bedroom and bathroom with shower enclosure, washing machine and toilet. Flat can be furnished, based on agreement. There is also a cellar that belongs to the flat. UPC and DSL internet available.

The rent is 11.500,- CZK + 2.500,- CZK for utilities, in total 14.000,- CZK. The deposit is 14.000,- CZK.

In case of interest, don’t hesitate to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451689
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.