Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 69 m² bez realitkyElišky Krásnohorské, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Elišky Krásnohorské, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena1 440 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 107 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám k prodeji zrekonstruovaný byt 2+1 v osobním vlastnictví s pěknou zahradou u domu, byt o výměře 69 m2, který se nachází v centru města Ústí nad Labem, ulice Elišky Krásnohorské. Byt se nachází v cihlovém bytovém domě pouze o třech bytových jednotkách (v každém patře pouze jeden byt) v 1. patře. Při vstupu do bytu se dostaneme do chodby, po levé straně je velice prostorná koupelna, zde je umyvadlo s toaletkou a zrcadlem, vedle rohová vana, dále pak oddělené sociální zařízení a dále pak v rohu prostor na pračku a sušičku. Z chodby se dostaneme do větší kuchyně. Je zhotovena na míru a je velice pěkně řešena s pěkným výhledem do zahrady. Kuchyně má zabudovanou větší myčku, vedle pak plynový sporák. Z kuchyně je vchod do velikého pokoje, který může být považován za velký obývací pokoj, či je možné ho rozdělit na dvě místnosti - na část obývací a část spací. Dále se dostaneme do druhého pokoje, který je vybaven velkou vestavěnou šatnou. V celém bytě proběhla také rekonstrukce podlah, ty jsou velice kvalitní plovoucí a v koupelně je položena keramická dlažba. Byt má plastová okna. Vytápění bytu je kombinovaným plynovým kotlem. K bytu patří dvě komory, v jedné se nachází kombinovaný plynový kotel, ve druhé je komora na potraviny a také k bytu náleží dva sklepy. Za domem je zahrada s posezením pro 3 vlastníky tohoto domu, každý má svůj kousek pozemku se zahrádkou. V horní části dvora je umístěn gril. Zahrada je kompletně oplocena a zaručuje soukromí přímo v centru města. Dům prošel před dvěma lety rekonstrukcí střechy - kanadská šindel, dále pak rekonstrukcí chodeb s plastovými okny a vchodovými dveřmi. Dále jsou zde elektronické zvonky/ elektrický vrátný.

Pokud hledáte příjemné bydlení v klidné lokalitě v blízkosti centra (450m), pak je tato nabídka právě pro Vás, neváhejte nás zkontaktovat. Uvedená cena je při seriózním a vážném zájmu k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451696
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.