Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyV Bezinkách, Plzeň - Bručná, Plzeňský kraj

V Bezinkách, Plzeň - Bručná, Plzeňský kraj
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízím výhradně k dlouhodobému pronájmu byt 2+kk, 49 m2, v cihlovém domě na adrese V Bezinkách 9, Plzeň-Černice. Dům i byt jsou novostavba z roku 2006 a jsou v bezvadném stavu. Byt tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s WC, komora a balkon. K bytu také náleží vlastní vyhrazené parkovací stání přímo před domem.

Byt se nachází ve velmi klidné, rezidenční lokalitě jedné z nejoblíbenějších částí Plzně, zároveň ale nabízí výbornou dostupnost do města. Jen asi 250 metrů od domu je zastávka MHD (10, 13), ze které cesta do samotného centra trvá jen 15 minut. Asi 1 km od domu je nákupní centrum Olympia a také nájezd na dálnici D5.

Byt prošel v září 2020 modernizací, při které byla vyměněna kuchyňská linka se všemi spotřebiči, podlahy v obou pokojích, osvětlení a sanitární keramika v koupelně. Byt byl také kompletně nově vymalován.

Součástí zcela nové, dosud nepoužité kuchyňské linky jsou moderní úsporné spotřebiče, jako je vestavěná lednice s mrazákem, myčka nádobí, vestavěná horkovzdušná trouba, indukční varná deska a integrovaná digestoř. (Na fotkách kuchyňské linky zatím chybí vestavěná myčka nádobí, protože se pozdrželo její dodání, v okamžiku předání bytu ale bude myčka nainstalovaná.)

Všechny místnosti disponují moderními úspornými svítidly. Okna jsou plastová a jsou vybavena žaluziemi.

Čisté nájemné je 11 000 Kč. Další platby pronajímateli jsou záloha na vodu, odvoz odpadu, osvětlení a úklid spol. prostor, výtah. Výše záloh je 700 Kč na jednu osobu nebo 1000 Kč na dvě osoby. Zálohy se jednou ročně vyúčtovávají. Elektřinu a plyn si nájemce přihlašuje na sebe, přičemž současný nájemník měl měsíční zálohy 650 Kč na plyn a 400 Kč na elektřinu.

Nájemné se platí vždy na daný měsíc předem. Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů a záloh na služby.

Při podpisu smlouvy se hradí polovina kauce, první nájemné a druhá polovina kauce se hradí při předání/převzetí bytu. Další nájemné se pak hradí převodem na účet.

Byt je okamžitě k dispozici. Hledáme nájemníka výhradně na delší období.

Prosím realitní kanceláře, v žádném případě NEVOLEJTE.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451779
Dispozice2+kk
Dostupné od13. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha50
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.