Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 36552 m² bez realitkyNa Hlavní silnici, Kněževes - Kněževes u Prahy, Středočeský kraj

Na Hlavní silnici, Kněževes - Kněževes u Prahy, Středočeský kraj
Cena63 966 000 Kč

Tato nemovitost již od 275 959 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Jedná se o pozemek č. 558/97 v katastrálním území obce Kněževes (u Prahy). Rozloha je 36 552 metrů čtverečních. Obec je vzdálena pouze cca 5 minut jízdy autem od letiště Václava Havla a nákupního centra Šestka, cca 15 minut od metra Nádraží Veleslavín a metra Zličín, s dobrou dostupností Prahy i veřejnou dopravou.

V současné době je pozemek využíván jako orná půda, v platném územním plánu obce je však určena pro stavební účely. Obec se zastavěním daného území počítá. Nedaleko či přímo u pozemku jsou dostupné všechny sítě- elektřina, voda, plyn, kanalizace. Jedná se o rovinatý pozemek.

Občanská vybavenost je zajištěna - v obci je obchod s potravinami, zdravotní středisko, školka, kulturní dům, restaurace, sportovní areál s tenisovým kurtem, napojení na cyklostezku a běžeckou trasu. V obci je část prvního stupně základní školy, zbytek ZŠ je v sousední obci Středokluky, kam je dobré autobusové spojení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451785
VlastnictvíOsobní
Plocha36 552

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.