Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 107 m² bez realitkyDvořákova, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Dvořákova, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč


Hlada sa novy kamos/kamosi do krasneho, svetleho bytu, ktory sa nachadza len na skok od Svobodaku.

Prenajimame izbu o rozlohe 25 m2. Izba je ciastocne zariadena - velka postel s matracou, konferencny stolik, zrkadlo a starsia TV. Cena: 9,000 CZK (cena je konecna)

Moznost nastahovania sa ihned.

Hladame jedneho, max dvoch ludi, ktori by chceli s nami byvat, nie len prebyvat - na vyske, sirke, farbe ci narodnosti nam nezalezi. :)

Avsak hladame nefajciarov. Dufame v pohodove duse, aby sa nam tu spolu dobre byvalo. Zvieratka nam asi nevadia, v zmysle obaja mame alergiu na macky

aj na niektore psy :(

Byt sa nachadza na 4. poschodi bytoveho domu. Je to 3+1 o rozlohe 107 m2 - takze dve samostatne nepriechodzie izby, medzi nimi je obyvacka,

dalej obrovska kuchyna s pidi spizkou, kupelna so zachodom a predsien.

Taktiez mame dva balkoniky, jeden do ulice a jeden do vnutrobloku. Zatial oba nevyuzite a ciastocne obyvane holubami, ale pracuje sa na tom.

Kuchyna je komplet vybavena spotrebicmi aj riadom. (mikrovlnka, el. rura, indukcna doska, rychlovarna konvica, umyvacka riadu, mixer, atd).

Mame aj starsiu pracku a vysavac.

Momentalne pevnost obyvaju: Sme parik cestovatelov, IT-kov, ktory striedavo travia vela casu doma pri praci a obcas su prec aj na mesiac vkuse.

Prehliadky mozne ihned :)

Looking for a new flatmate (or two) for living in our beautiful sunny flat located near Namesti Svobody.

We would like to rent a room (25 m2). The room is partially furnished - there is a big double bed with a mattrace, small coffee table, a mirror and an old TV.

Monthly rent is 9,000 CZK (all included).

We are looking for one or two people who would like to live with us and not just stay with us - generally we don't care about height, weight, colour or nationality :)

No smokers or party animals though. We are hoping to find friends so we will have a great time here.

Pets are generally allowed, but we are both allergic to cats and some dogs :( So we'd first have to meet your little buddy.

The flat is located on the 4th floor of an historical apartment building. It's 3+1, 107 m2 - so two separate rooms, a livingroom between them, a big kitchen with tiny pantry, a bathroom

and an entrance hall. We also have two balconies - one is facing the street and one the inner courtyard. Both are small and kind of inhabited by pigeons (for now) :D

The kitchen is fully furnished (microwave, oven, induction plate, electric kettle, dishwasher, blender, etc.). We also have an old washing maschine and a vacuum cleaner.

Current fortress inhabitants: we are a couple of travellers, IT guys who sometimes spend whole days here, working; and sometimes leave the flat for a month.

A showing can be arranged pretty much any time.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451842
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha107
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.