Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyVelehradská, Praha - Vinohrady

Velehradská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím k pronájmu prosluněný luxusní byt u Žižkovské veži s krásným výhledem na město. Byt je umístěn v posledním patře bytového domu s výtahem, má celkem 3 neprůchozí samostatné ložnice, 2 koupelny, 3 WC a je plně vybaven ( nádobí, povlečení, kávovar atd. pozn. bez pračky - využívám čistírnu ). Byt používám ke krátkodobému pronájmu a nyní hledám nájemce na období leden, únor, březen popřípadě i duben. Kauce 1 měs. nájem, poplatek 5.000Kč za přípravu smluv. Bez provize realitní kanceláři! Realitní kanceláře NEVOLAT. Max 4. os.

I offer my beautiful sunny apartment located at Vinohrady right at Zizkov tower. It offer beautiful view to tower and Prague. Flat is at last floor of the building with elevator. It has 3x bedrooms, 2x bathrooms, 3x WC. It is completely equipped with furniture, beds, linens, dishes, iron, hair drier and other (no washing machine - I use laundry service). Normally I use it to rent at Airbnb, but I travel abroad so I want offer it to rent in a 3.1.2017-30.3.2017. There is a fee 5.000Kč for contract service at sign. Maximal for 4 persons.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451860
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.