Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 131 m² bez realitkyJungmannova, Praha - Nové Město

Jungmannova, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné47 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč


Dům byl vystavěn v roce 1933. Svým umístěním spojuje rušnou Jungmannovu ulici s klidnou zónou Františkánské zahrady. V letech 1996 až 1997 proběhla rozsáhlá rekonstrukce. Průčelí objektu do Jungmannovy ulice tvoří šestipodlažní budova, v jejíž první části je z přízemí vjezd do podzemních garáží, vchod do pasáže s hlavní částí obchodních prostor a vnitřním vchodem do této budovy. Ve 2.NP jsou umístěny kanceláře, ve 3. NP až 7. NP jsou bytové jednotky. Druhá část je nová nástavba obchodních prostor v 2. NP objektu. Třetí část je taktéž nově dostavěná a v každém z NP je umístěna bytová jednotka.. Poslední částí objektu je památkově chráněný renesanční domek „U TŘÍ ZVONKŮ“, který je v současné době využíván jako kadeřnický salon.

Dům obsluhuje 2 osobní výtahy, 2 nákladní výtahy a 2 eskalátory spojující 1. a 2. NP obchodních prostor. Objekt je vytápěn plynovou kotelnou umístěnou ve 2. PP. Obchodní prostory i nové byty v zadním domě jsou klimatizovány. V 1. NP objektu je telefonní ústředna.

Objekt je zabezpečen elektronickou požární signalizací (EPS) a elektronickým zabezpečovací systémem (EZS) a dispečinkem s nepřetržitou službou.

Nabízíme prostorný světlý byt 3+kk s výhledem na Františkánskou zahradu o výměře 125,40 m2 s balkonem o výměře 5,70 m2. Byt je umístěn samostatně na patře. Sestává z obývacího pokoje s vybaveným kuchyňským koutem, dvou ložnic, samostatného WC a koupelny s pračkou. V chodbě bytu je vestavěná skříň.

Poplatky zahrnují topení, vodné, stočné, TUV, elektrickou energii, úklid a osvětlení společných prostor, odvoz odpadu a výtah.

Vyúčtování poplatků (služeb) dle skutečnosti, každoročně do 20. ledna.

Jistota: ve výši 2 měsíčních nájmů a 2 měsíčních záloh na služby.

Doba nájmu: na dobu určitou - na 2 roky.

Nepožadujeme provizi, pronájem přímo od majitele. Nájemné je osvobozeno od DPH, zálohy na služby jsou uvedeny včetně DPH.

Dostupnost městskou hromadnou dopravou: metro trasa B - stanice Můstek; metro trasa A - stanice Můstek; tramvaj - stanice Vodičkova, Národní třída

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451962
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha131
VybavenoČástečně
VlastnictvíObecní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.