Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyKe Skalkám, Praha - Záběhlice

Ke Skalkám, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


ZLEVNĚNO - SPĚCHÁ! Klimatizovaný byt s hydromasážní vanou, zvukově izolovaný, s výhledem na rybník a rodinné domky. Velký obytný prostor, malá ložnice s lodžií a malý pokoj (pracovna, herna, ložnice). Dvě koupelny/dvě WC. Byt volný ihned, preferujeme dlouhodobý pronájem rodině.

Ahoj všem!

Jsem nový byt ve starším domě v Praze 10 - Záběhlicích. Jsem v sedmém, posledním patře, vede ke mně výtah a s jinými byty sdílím jenom krátkou stěnu v chodbě. Navíc mám všude vinylové podlahy Top Silence, které snižují decibely oproti jiným vinylovým podlahám až o 15%. Je ve mně tedy úplné ticho a sousedy vůbec neslyšíte - ani oni vás. Mám okna na jih a západ, krásný výhled na rodinné vilky z obývacího pokoje a z ložnice a chodby na rybník, kostel a sportoviště Hamr. Kousek od domu je zastávka autobusu a na metro dojedete za deset minut. Pár minut od domu je i nájezd na Jižní spojku.

Měřím 78m2, za vchodovými dveřmi je krátké zádveří a velký světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem. V pokoji je dvoumetrový rozkládací gauč s úložným prostorem. Kuchyně je vybavená elektrickou troubou Franke, velkou skleněnou digestoří a plynovou varnou deskou s pěti hořáky (včetně speciálního hořáku na WOK pánve). Je zde i dřez Blanco a myčka s kombinovanou lednicí. U barového pultíku jsou dvě kožené barové židle. Vedle kuchyně je vstup do prosklené koupelny. Ta je obložena italskými obklady a na podlaze má velkoformátovou italskou dlažbu. Je zde toaleta, umyvadlo, nad ním vestavěná podsvícená skříňka a velká vana Ravak s hydromasáží, perličkovou koupelí a chromoterapií. V druhé polovině bytu, oddělené posuvnými skleněnými dveřmi, mám další samostatné WC a další samostatný sprchový kout s hlavovou LED sprchou. Najdete tu dva malé pokoje, mezi kterými je rozměrná skleněná příčka se závěsem (jeden z pokojů nemá okno, ale využívali jsme ho i jako ložnici, větrání funguje díky klimatizaci). Ve větší ložnici - dětském pokoji je 200x237cm skříň s posuvnými dveřmi. K větší ložnici patří lodžie se sítí, aby vám dolů nepadali domácí mazlíčci. Na lodžii vede okno i z chodby, tu lze využít jako pracovnu, úložný prostor, nebo i zázemí pro hosty.

Ve všech místnostech mám klimatizační jednotky Toshiba, které v létě krásně chladí a v zimě mohou topit, dřevěné dveře Sapeli, malby Dulux či tapety. V obývacím pokoji je zabudované LED osvětlení s regulací pomocí stmívače.

Majitelé se ze mě odstěhovali do většího a já hledám někoho, kdo by se o mě hezky staral a to co nejdéle. Za měsíc našeho společného života zaplatíte 17000,- + služby + energie.

Budu se moc těšit na seznámení!

(třeba) Váš 3+kk v Praze 10

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu451983
Dispozice3+kk
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.