Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyHavlíčkovo náměstí, Praha - Žižkov

Havlíčkovo náměstí, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Pronájem prostorného bytu, umístěného ve 2. patře cihlové novostavby z roku 2009 – Rezidence U Žižkovské radnici, s výtahem.

Doba pronájmu je od 3 měsíců a déle.

Byt je plně vybaven moderním nábytkem a kuchyňskou linkou včetně spotřebiči (rychlovarná konvice, mikrovlnka, Nespresso kávovar, toaster, varná deska, trouba, lednice, pračka). K dispozici je také nádobí na vaření, stolní nádobí a příbory, ložní prádlo, ručníky, vysavač, žehlička, žehlicí prkno a sušák. V bytě jsou dřevěná eurookna a výhled je na náměstí (orientace jihovýchod). Koupelna je s vanou, WC zvlášť. V bytě je prostorná komora. Všechny místností jsou neprůchozí. Vytápění je ústřední. V případě zájmu lze také pronajmout parkovací stání v suterénu doma. V domě je supermarket TESCO, a v okolí je veškerá občanská vybavenost. Zastávka tramvaje Lipanská je vzdálena 200m od domu, do Václavského nám. dostanete za 10 min. Park Parukářka a Vítkov a sportovní areál Olšanka s bazénem a saunou - v pěší dostupností od domu.

Platba za domovní služby 4000,-Kč / 2 osoby měsíčně, plus internet 500,-Kč/ měsíčně, plus záloha na elektřinu 1000,-Kč/ měsíčně.

Vratná kauce 35,000 Kč.

For rent bright and spacious 1-bedroom apartment with a balcony, fully furnished and equipped with everything required in day-to-day life. Conveniently located in Zizkov area, close to Karlin district from one side, and Flora shopping mall/ Vinohrady district, from the other side.

Location offers good transport links- tram and bus stations, to the city centre, Karlin (Florenc) and Flora (Vinohrady).

Lease period is from 3 months up to a year.

Apartment is located on the 2d floor in a modern building from 2009 with a lift.

The total area is 64sqm which is suitable for max.3 persons. All the rooms are separate and have wood parquet flooring, making it feel comfortable and homely.

The living room has big windows which make it bright and spacious and there is one sofa bed; it comes with all necessary electronic appliances (for example, TV and a modem) and has fully equipped kitchenette which includes fridge, stove, oven, microwave, kettle, toaster, Nespresso coffeemaker, washing machine and even, utensils and glassware.

The bedroom has a very comfortable double bed (180 x 200 cm), linens and towels. There are plenty of storage places inside 2 wardrobes and inside the storage room in the apartment.

The bathroom is with the bathtub and the toilet is separate.

**You may just arrive with a suitcase, carrying your personal belongings and start living here without spending time or money in buying things.**

Security deposit is 35,000 CZK. Monthly service (utilities) payment which includes cold/hot water consumption and heating is 3,500 CZK per 2 persons. Electricity and internet is not included in the utilities and must be paid separately.

There is a possibility to rent the parking in the underground garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452392
Dispozice2+kk
Dostupné od25. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.