Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyTábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Tábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Pronájem atraktivního bytu 2+kk, ul. Tábor 28c v Brně - Žabovřeskách, 13.500 Kč/měsíc, doporučená záloha na energie a služby 3.500 Kč/měsíc/2 osoby.

Nově zařízený prostorný slunný byt 2+kk o CP 60 m2 po kompletní rekonstrukci v atraktivní lokalitě Brno - Žabovřesky, v blízkosti Technologického parku i centra, v dosahu obchodní třídy s restauracemi, kluby a kinem, v blízkosti Wilsonův les, sportoviště vnitřní i venkovní, posilovny. Výborné dopravní spojení MHD – 200 m tramvaj č. 12, bus 80, 81, noční bus N93, N99, trolej 34, 36, 400 m tram. č. 3 a 11. Byt se nachází ve třetím patře pětipatrového stylového funkcionalistického cihlového domu s novým výtahem, s předzahrádkou, u vzrostlého udržovaného parku. Byt je plně vybavený novým nábytkem, plochou TV, myčkou, ledničkou, mikrovlnnou troubou, pračkou. Obývací pokoj s počítačovým pracovištěm a s kuchyňským koutem s novou plně vybavenou linkou s vestavěnými spotřebiči a nádobím 26 m2, zasklená lodžie s posezením 6 m2, ložnice s velkými úložnými skříněmi 18 m2, koupelna s WC s automatickou pračkou a vlastním plynovým kotlem s ohřevem TUV 4 m2, předsíň s odkládací stěnou 3 m2, sklepní kóje 3 m2. Možnost připojení k vysokorychlostnímu internetu UPC, NET BOX. K dispozici od 1. 1. 2019, prohlídky dle dohody.

The attractive flat 2+kitchenette in Brno-Žabovřesky to rent,12 000 Kč/month, energy advance payment 3.000 Kč/month

Newly furnished roomy sunny flat 2 + kitchenette, total area 60 sq.m, after complete reconstruction, in Brno-Žabovřesky attractive locality, near to Technology Park and down town,within the region of shopping street with restaurants, clubs and cinema,near to Wilson Wood,inner and outdoor sport grounds, gym. 200 m distance to the tram stop No. 12, bus 80,81, night bus N93, N99, trolley bus 34, 36. 400 m distance to the tram No.3 and 11. The flat is situated on the 3rd floor of the 5 floor style brick house equipped with a new lift, with the front and back yard, close to the maintained park. The flat is fully equipped with new furniture, flat TV,dish washer, refrigerator, microwave oven., washing machine.

The sitting room with a PC workplace and a kitchenette with a new, fully equipped line with built up electrical appliances and dishes (26 sq. m),glazed logia with seating (6 sq.m), bedroom with a big wardrobe (18 sq.m),bathroom with WC, automatic washing machine, own gas boiler TUV , hall with shelves (3 sq. m), cellar (3 sq.m). Possibility of UPC,Net Box high –speed internet connection. Immediately at disposal directly from the owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452438
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.