Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 71 m² bez realitkyMozartova, Praha - Smíchov

Rezervováno
Mozartova, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč


Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt půdní vestavby z r. 2003 o dispozici 2 + kk v těsné blízkosti usedlosti Bertramka na Smíchově . Celková užitná plocha 71 m2 sestává z předsíně 6m2, obývací místnosti s kuchyňským koutem 23 m2 , prostorné ložnice 33m2 a právě rekonstruované koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem, wc a bidetem 4m2. V bytě jsou velké úložné prostory, jednak ve větší komoře 5m2 a dále pak nad celou délkou stropu předsíně .

V celém bytě, kromě koupelny a komory, jsou položeny nově broušené a lakované dubové parkety. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se sporákem a el. troubou. Možno přenechat i manželskou postel. Jinak je byt nezařízený. Byt je vytápěn pomocí plynového kombinovaného kotle, který zároveň ohřívá i vodu. Okna jsou plastová.

Byt se nachází ve 4.patře cihlové budovy s výtahem.

Nájemné 14.000 kč za měsíc plus 700 kč za měsíc a osobu paušální poplatky za služby (vodné, stočné, provoz výtahu, odvoz odpadu, úklid a osvětelní domu). Tyto poplatky NEZAHRNUJÍ spotřebu elektřiny a plynu v bytě. Měřidla plynu a elektřiny se převádějí na nájemníka. Který za spotřebu hradí přímo dodavatelům PRE a Pražská Plynárenská.

V blízkosti je vynikající dostupnost na MHD – 5 min chůze od obchodního centra Nový Smíchov a stanice metra, tramvají a autobusů Anděl. V blízkém okolí nemovitosti se nachází několik parků a sadů, včetně již zmiňovaného komplexu Bertramka. Veškerá občanská vybavenost k dispozici.

BYT VOLNÝ K OKAMŽITÉMU PRONÁJMU.

Appartamento di 71 m2 con 2 stanze (33 e 23 m2) + angolo cottura , il bagno appena completamente ristrutturato con box doccia, bidet e lavandino .

Cucina arredata di mobile da cucina con piastra elettrica, forno e frigorifero. In camera da letto si trova un letto matrimoniale, altrimenti non c'é alcun arredamento. Riscaldamento + acqua calda – caldaia a gas - economico!

porta d’ingresso blindata, citofono per l’apertura del portone del palazzo.

L’appartamento si trova al 4. Piano , l’ascensore presente.

APPARTAMENTO LIBERO PER AFFITTO IMMEDIATO.

Affitto mensile 14.000 kč + 700 kč per spese condominiali a persona (include consumo dell acqua, uso dell ascensore, pulizie e illuminazione del palazzo, smaltimento rifiuti). Il consumo dell energia elettrica e del gas nel appartamento NON É INCLUSO. L’inquillino intesta a suo nome i contatori e paga per il consumo direttamente ai fornitori.

Ottima posizione nel largo centro della cittá a 10 min dal fiume Moldava ! A 20 min a piedi dalla centralissima Piazza Venceslao , 10 min dalla metropolitana Anděl dove si trova anche un grande centro commerciale. Animali domestici ammessi.

Due grandi parchi nelle vicinanze.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452482
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha71
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.