Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 110 m² bez realitkyMánesova, Praha - Vinohrady

Mánesova, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Krásný a slunný klasický vinohradský byt s vysokými stropy k půlročnímu pronájmu leden až červen 2017 (byt k dispozici od 5.1.2017). Prostor disponuje vstupní větší halou a čyřmi velmi prostornými pokoji situovanými kolem haly (do každého pokoje je možný vstup z haly). Dále je zde koupelna s vanou a WC, separátní WC, plně vybavená kuchyň (myčka, lednička, mrazák, mikrovlnka, rychlovarná deska), pračka a sušička, televize značky Samsung. V domě se nachází recepce. Poloha bytu - 2 minuty od stanice metra Jiřího z Poděbrad a též od parku Riegrovy sady.

Cena je 30.000 Kč za měsíc plus 2000 Kč poplatky a dále asi 2000 Kč měsíčně na plyn a elektřinu, která bude převedena na nájemce.

Beautiful and very bright high ceiling apartment available for rent for half a year - January until June 2017 (the apartment is available from 5th January 2017). There is a large hall and 4 very spacious rooms situated circularly around the hall (each room is accessible from the hall). In addition, the apartment has a bathroom with tub and toilet, separate toilet, fully equipped kitchen (dishwasher, refrigerator, freezer, electricity cooking plate), washing machine and a dryer, Samsung TV. There is a reception in the building. The apartment is located conveniently 2 minutes from the metro stop Jiriho z Podebrad and from the park Riegrovy sady.

The rent is CZK 30.000 per month plus CZK 2.000 fees and approximately CZK 2.000 gas and electricity charges (electricity and gas shall be transferred to the tenant).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452515
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.