Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyMikanova, Praha - Záběhlice

Mikanova, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Novostavba 2+kk s terasou a vlastní zahradou

Pronajmu byt 2+kk, 57 m2, s vlastní zatravněnou terasou (90m2), orientovaný na východ, v 1NP v objektu Nového Zahradního města. Součástí bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem, zařízenou kuchyňskou linkou se spotřebiči a vstupem na terasu, ložnice, prostorná komora v bytě, WC s koupelnou a rohovou vanou, bezpečnostní dveře Next. Součástí bytu je podzemní parkovací stání nadstandartní velikosti a sklep. Byt a jeho zahrada jsou vyvýšeny výrazně nad úroveň komunikace.

200m od domu OC Hostivař (supermarket, multikino, restaurace, fitness&wellness s venkovní vířivkou a saunou, saunový svět, lékař, lékárna atd.). Okolí velmi vhodné pro sport (Hostivařská prehrada, cyklostezky, běžecké trasy podél Botiče, Hamr - squash, tenis, beach volleyball…, stáje s koňmi). Dobře dostupné MHD - do 5min. chůze tram (vč. nočních linek) a bus.

Měsíční nájemné 13.900 Kč, zálohy na poplatky ve výši 3.500 Kč, zálohy na elektřinu 700 Kč. Při podpisu smlouvy jistina ve výši 30.000 Kč. Ihned k nastěhování.

Flat for rent 2 + kk, 57 m2, with private grassed terrace (90m2), oriented to the east, located at Nove Zahradni Město. The apartment has a living room with kitchenette, fully equipped kitchen with appliances and bedroom. Spacious utility room / wardrobe in the apartment, bathroom with toilet and bath, security door Next. The apartment has underground oversized parking place and one more utility room in the basement. The apartment and its garden are elevated well above the level of communication.

200m from a shopping mall OC Hostivar (supermarket, cinema, restaurants, fitness&wellness, doctor, pharmacy etc.). Great neighbourhood for sports (dam and forest park - running, cycling, inline; squash, tennis and beach volleyball in a nearby sports centre Hamr, horse riding etc.). Tram (incl. night lines) and bus in 5min. walking distance.

13.900 CZK rent, 3.500 CZK services, 700 CZK el. energy. There is a refundable deposit of 30.000 CZK.

Directly from the owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452862
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha57
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.