Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 17 m² bez realitkyPetýrkova, Praha - Chodov

Určeno ke spolubydleníRezervováno
Petýrkova, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné5 300 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


VOLNÝ NEPRŮCHOZÍ POKOJ PRO 1 AŽ 2 ŽENY (MOHOU BÝT CIZINKY) v kompletně vybaveném bytu 3+KK v žádané lokalitě v Praze 11. na Chodově. Byt se nachází 5 minut pěšky od zastávky metra CHODOV. Byt je v 11 patře v panelového domu po kompletní revitalizaci s balkonem.

Na bytě bydlím pouze já, jsem pohodový a bezkonfliktní mladík, který hledá spolubydlící.

V pokoji se nachází postel, vystavěná skříň, šuplíky, střední televize s kabelovou přípojkou, (možnost přistěhování pracovního stolu).

Cena za pronájem je 6 300 Kč, ( 5 300 nájem + 1000 energie) včetně všech poplatků a wifi. V den podpisu smlouvy se bude skládat vratná kauce ve výši 5 300 Kč.

Byt je kompletně vybavený: lednička, pračka, elektrický sporák, Wifi od UPC, mikrovlnka, toustovač, rychlovarná konvice, presovar, skříně atd. V blízkosti metra se nachází OC Chodov, kde je kompletní občanská vybavenost. Hned za rohem paneláku se nachází největší lesopark v Praze – Kunratický les, kde je pěkná příroda a velké množství veřejných sportovišť dotovaných městem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452876
Dispozice3+kk
Podlaží11
Typ budovyPanel
Užitná plocha17
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.