Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 96 m² bez realitkyKouty, Brno - Ivanovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Kouty, Brno - Ivanovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji samostatně stojící dům na rozsáhlém pozemku (4000m2) v bezprostřední blízkosti Brna. Umístěn v klidné městské části na kraji lesa. Dům je přestavěný ze zahradní dvojchaty, napojený na vlastní studnu s pitnou (kojeneckou) vodou a vlastní ČOV. Vytápění objektu je řešené tepelným čerpadlem MACH + vestavěnou krbovou vložkou s horkovzdušnými rozvody. K domu náleží dále garáž a zahradní domek.

Dům je dispozičně řešený jako 3+kk + dvoupatrový sklep. Na jižní straně je velká veranda a terasa s výhledem na zahradu a příjezdovou komunikaci. V prvním patře je zázemí, koupelna, spíž a obývací pokoj s kuchyní. Druhé patro obsahuje WC a dvě ložnice s vestavnými skříněmi. Nad druhým patrem je malá zateplená půda na ukládání věcí. Sklep je kamenný, dvoupatrový, horní část obsahuje technologie a příruční dílnu, spodní část s cihlovou klenbou slouží k uskladnění potravin. Pod verandou je kryté zázemí s napojením na sklep.

Středem pozemku protéká potok, v horní části je pak malý rybníček. Potok dostačuje k celoročnímu zavlažování. Pozemek je osázený velkým počtem ovocných stromů - převážně jabloní (cca 40), dále spoustou keřů a okrasných rostlin. Ve střední části je nadzemní bazén o prům. 3,6m, s ohříváním a kompletní filtrační technologií. Pozemek má dva vstupy - vjezd bránou po zpevněné cestě až ke garáži + branku do lesa v zadní části. Je kompletně oplocený novým plotem (2013). K domu dále patří i cca 100m2 lesního pozemu před příjezdovou bránou.

Dům je napojený na internet, el. energii, pitná voda a odpady jsou řešeny na pozemku. Technicky je v perfektním stavu a pravidelně udržovaný /i zahrada/. Měsíční náklady jsou cca do 3000,- . ČOV je provozována v souladu s předpisy a má všechna platná povolení a revize (do r. 2026). Klidná a čistá lokalita, MHD - Brno -Ivanovice- 10 min. Cena k jednání, volné po dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452929
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha96
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.