Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 160 m² bez realitkyKotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Kotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby250 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem opraveného bytu s Výhledem do botanické zahrady a zeleného vnitrobloku v centru města na adrese Kotlářská 5 připravený od 10.12.2017 okamžitě k bydlení. Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě se současným nájemníkem v dopoledních hodinách. Je vhodný jako advokátní kancelář s možností bydlení, grafické studio nebo zájemce o bydlení v krásném secesní domě s historií.

Byt má 3 velké pokoje, zimní zahradu, pokojík pro personál, 2 komory, balkon, koupelnu a samostatné WC. Kuchyňská linka je nová. Další vybavení je na dohodě - pračka, sušička, lednice. Nábytek na fotografiích je v majetku součastného nájemníka a není součástí bytu. Možnost využívat zahradu ve vnitrobloku. Upřednostňuji zájemce nekuřáky a bez zvířat. Dům je klidný bez studentů.. Kauce je ve výši 20.000,-Kč splatná při odpisu nájemní smlouvy. Smlouva na dobu neurčitou. Poplatky zahrnují zálohu na vodné-stočné. Elektrika a plyn jsou napsané přímo na nájemníka a činní cca 4.500,- Kč měsíčně na čtyři bydlící.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu452940
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha160
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.