Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyšmilovského, Praha - Vinohrady

šmilovského, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu vybaveny byt 2+kk o velikosti 63m2, s krytym balkonem, ktery se nachazi ve 4. patře cihloveho domu (bez vytahu) z konce 30.let. Dum stoji v klidne atraktivni casti Vinohrad, par kroku od Havlickovych sadu (Grobovka). Byt je po celkove rekonstrukci, vcetne novych drevenych parket, zuloveho oblozeni koupelny s vanou i samostatneho zachodu, a mnoha prvku vyrobenych na miru v provedeni americky orech (dvere, satni skrin, kuchynsky kout, stolky). Vetsina zbyvajich zarizovacich predmetu je z Ikea, soucasti je varna deska (bez trouby), lednice Whirpool a mensi pracka Candy. Pripojeni tv kabelem a na internet (wi-fi) samozrejmosti. Dispozicne je rozdelen na loznici, obyvaci pokoj s kuchynskym koutem a volne navazujici predsin se vstupem na balkon. Okna loznice smeruji do vnitrobloku, obyvací pokoj a balkon do maleho namesticka se vzrostlymi stromy. Byt je v druzstevnim vlastnictvi, vhodny pro jednu osobu. K nastehovani k 1. prosinci 2009.

Nicely renovated bright and fully furnished 4th floor apartment with two rooms, kitchenenette and balcony in a building from the end of 30's (without the lift). Building is situated in a calm, attractive part of district Vinohrady, just few steps from the park Havlickovy sady (Grobovka). The flat has new wood parquets, bathroom fitted with bath tub, separate toilet and some parts made to measure from wood with finish in american walnut (doors, wardrobe, the kitchen box and side tables). Another equipment is mostly from Ikea, it has also cable for TV connection and acces to the internet (wi-fi), wasmachine Candy and fridge Whirlpool. The bedroom is oriented towards a quiet courtyard, living room and balcony towards small piazza with trees. Well located for restaurants and the metro station Jiriho z Podebrad. The flat is in co-operatice ownership and proper for one person. Available from 1th of December, 2009.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu45338
Dispozice2+kk
Podlaží4
Plocha63
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.