Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 338 m² bez realitkyK Bukovinám, Brno - Kníničky, Jihomoravský kraj

K Bukovinám, Brno - Kníničky, Jihomoravský kraj
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabídka prodeje přízemí víceúčelového nebytového prostoru (kanceláře, sklady, showroom, obchodní prostory, lehká výroba s vlastním přístupem zateplenými sekčními vraty) v přízemí samostatně stojícího komerčního objektu v atraktivním prostředí v Brně Kníničkách v rámci oploceného areálu s vlastními parkovacími plochami.

K prodeji se nabízí samostatná jednotka zapsaná na L.V. v osobním vlastnictví.

Generální oprava celého objektu zahrnující opatření k celkovému snížení energetické náročnosti proběhla v roce 2012 (nová střecha, klempířské prvky, hliníková okna, zateplená fasáda, rozvody elektro, kazetové podhledy, ústřední topení, plynový kondenzační kotel. Nízkoenergetický objekt, roční spotřeba plynu pouze 1600 m3 plynu. Objekt napojen na veškeré inženýrské sítě, vysokorychlostní internet.

Pozemek pod stavbou 378 m2, zastavěná plocha objektem 338 m2, čistá podlahová plocha 270 m2, světlá výška 3,2 m, vlastní pozemek kolem objektu (zpevněné plochy) 560 m2, velkoprostorové místnosti 72 m2 a 99 m2, sociální a skladové zázemí, celková využitelná plocha 938 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453443
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru338
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.