Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyNad Ohradou, Praha - Žižkov

Rezervováno
Nad Ohradou, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem krásného světlého bytu 2+kk/T, ( dva samostatné neprůchozí pokoje) který je po kompletní rekonstrukci, jedná se zejména o kompletní rekonstrukci koupelny, el. rozvodů, koupelny, podlah atd. v celkové hodnotě 350 tisíc korun.

Byt je ve 4 patře, TERASA která je přímo u bytu. Byt je částečně zařízený. Kuchyňská linka včetně spotřebičů. Byt je o celkové velikosti cca 55 m2, komora v bytě a sklep. Byt se nachází velmi pěkného a udržovaného činžovního domu s jihozápadní orientací a je v těsné blízkosti parku Pražačka. Vynikající občanská vybavenost a dostupnost do centra do 10 min.

Celkové náklady na bydlení jsou 15000,-Kč nájem + 1.000,-Kč (záloha na služby) zejména vodu, odpad, popelnice, úklid + elektřina (1.000,-Kč měsíčně). Trváme na úhradě ve výši třech běžných nájmů celkem 48.000,-Kč při podpisu Nájemní smlouvy. První nájemné ve výši dvou měsíčních nájmů a vratná kauce. K NASTĚHOVÁNÍ od 1.3. 2019 nebo po dohodě. PROHLÍDKY PO DOHODĚ.

We offer to rent a beautiful bright apartment 2 + kk / T, (two separate separated rooms) which is after complete reconstruction, it is mainly a complete reconstruction of the bathroom, el. divorces, bathrooms, floors, etc. in a total value of CZK 350,000.

The apartment is on the 4th floor, TERASA which is right next to the apartment. The apartment is partly furnished. Kitchen unit including appliances. The flat is about 55 m2 in total, a cellar in the apartment and cellar. The apartment is located in a very nice and maintained apartment building with southwest orientation and is in close proximity to Pražačka Park. Excellent amenities and accessibility to the center within 10 minutes.

The total cost of living is CZK 16,000, + CZK 1,000 (service charge), especially water, waste, bins, cleaning + electricity (500, -CZK per month) and gas (500, -CZK per month). We insist on payment of three ordinary rentals totaling 51,000 CZK when signing the lease. First rentals of two monthly rents and a refundable deposit. TO IMPROVE INJECTED INSPECTION BY AGREEMENT. CURRENT MONTHLY RENT 16.000, -Kč + SERVICES 1000, -Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453457
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.