Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyVrchlického, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Vrchlického, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu prostorný byt po rekonstrukci o dispozici 2+1 o celkové výměře 65 m2. Byt se nachází ve 2. patře bytového domu (cihla) s výtahem. Bytový dům se nachází v krásné revitalizované části města, ul. Vrchlického.

Veškerá občanská vybavenost (dětské hřiště, lékař, škola, školka, úřady, obchody, restaurace, knihovna,…) jsou v docházkové vzdálenosti, do 5 min. od domu. V blízkosti byt rovněž zcela bezproblémové parkování.

Výborná dopravní dostupnost směr Praha - cca 200 m od bytu a MHD zaručuje plnohodnotné bydlení pro páry nebo rodinu s dítětem, popř. zájemců s potřebou výborné dopravní dostupnosti směr Praha, letiště VH,...

V předmětu pronájmu je kuchyň 10 m2 s orientací na východ, včetně kuchyňské linky el. sporák + trouba. Nájemce jistě ocení slunný a prostorný obývací pokoj (18 m2) s krásným výhledem na park. Přínosem může být i velká vstupní chodba (15 m2), s velkou skříňovou stěnou sloužící jako úložný a odkládací prostor. Další pokoj (17 m2) s orientací na východ a výhledem do zeleně může sloužit jako ložnice. Společné WC a koupelna s vanou. V objektu je možnost připojení k internetu (KLFREE.net). K dispozici je též sklep (5 m2). Vstup do domu je prostřednictvím bezpečnostního kódu.

Preferuji dlouhodobý pronájem, slušné a spolehlivé zájemce.

Měsíční nájem 8 500 Kč + poplatky (cca 3 000 Kč/2os). Poplatky - energie budou 1x ročně, vyúčtovány vždy dle skutečné spotřeby. Požadována je kauce ve výši 1x měsíčního nájmu + 1x měsíční nájem na následující měsíc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu453557
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.